Anneler, Anne Adayları ve Çocuklar İçin, Rahatlık, Kolaylık ve Eğlence

Alışveriş Alışveriş Anneler, Anne Adayları ve Çocuklar İçin, Rahatlık, Kolaylık ve Eğlence

Tarihler: 25 Nisan 2012 Çarşamba ~ 25 Haziran 2012 Pazartesi

Firma: www.unnado.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 25, 2012 ~ Haz 25, 2012

Türkiye’nin anne bebek ve çocuklara yönelik ilk alışveriş kulübü Unnado.com, birbirinden seçkin markaları anne ve babalar ile buluşturmaya devam ediyor.

unnado.com, 25 Nisan Çarşamba gününden itibaren mutlu ve sağlıklı hamilelik geçirmek isteyen anne adaylarının tercihi Chezelle Lingerie, Amerika’nın ünlü çocuk ayakkabısı markası ve minik ayakların dostu Pediped, topuklu ayakkabı giymeyi seven ama gecenin sonunda hayal kırıklığına uğramak istemeyenler için tasarlanmış RollyWalk, 50 yılı aşkın bir süredir oyun hamuru ve yaratıcılık dendiğinde akla gelen ilk marka Play-Doh ve daha başka bir sürü markayı beğeninize sunuyor.

Ürünleri sağlıklı ve modern koşullarda üretilen Chezelle Lingerie, kullanımı son derece rahat, özel dizayn edilmiş modelleriyle anne adaylarının ihtiyaçlarına hitap ediyor. Chezelle Lingerie, %30’a varan indirimlerle 30 Nisan Pazartesi gününe kadar unnado.com’da mutlu ve sağlıklı hamilelik geçirmek isteyen annelerin beğenisine sunuluyor.

Amerika’nın ünlü çocuk ayakkabı markası ve Hollywood Yıldızları'nın tercihi Pediped, Amerika Ayak Sağlığı Uzman Doktorları Derneği tarafından ayak sağlığını geliştiren özellikleriyle Kabul Belgesi alarak ilk adım ve sonrası ayakkabılarda bilinçli annelerin ilk tercihi oluyor. Jessica Alba'dan Halle Berry'e, Milla Jovovich’den Pink’e dünyaca ünlü birçok star, çocuklarının ayak sağlığını düşünerek Pediped'ın ayakkabılarını tercih ediyor. Birbirinden şık Pediped’lere %70’e varan indirimlerle unnado.com’dan ulaşabilirsiniz.

Topluklu ayakkabı giymeyi seven ama günün sonunda tatsız ağrı çekmek istemeyenler için tasarlanan RollyWalk’lar unnado.com’da %30’a varan indirim oranları ile annelerin ve anne adaylarının beğenisine sunuluyor. Özgürlük ve konfor için ihtiyaç duyulan her an ve her yerde kullanılabilen, yuvarlayarak çantada taşınabilen RollyWalk’lar 30 Nisan Pazartesi gününe kadar unnado.com’da

İlk üretildiği yıldan itibaren dünyanın dört bir yanında her yaştan çocuğun evinde ya da okulunda zevkle oynadığı Play-Doh, çocukların yaratıcılıklarını geliştirmelerine yardımcı oluyor. 29 yıl önce kırtasiye sektörüne adıma atan marka kalitenin yanında ürün güvenliği ön planda tutularak Avrupa Standartlarına uygun olarak üretiliyor. Okul öncesi ve ilköğretim çağındaki çocuklar için Play-Doh kırtasiye ürünleri, sağlıklı şekilde eğlenmeleri için birbirinden renkli alternatifleri ile %35’e varan indirim oranı ile unnado.com’da çocuklarınızı ve sizleri bekliyor.

www.unnado.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT