Anneler En İyiyi İstedi… Ülker Baby Star’ı Yarattı!

Alışveriş Alışveriş Anneler En İyiyi İstedi… Ülker Baby Star’ı Yarattı!

Tarihler: 17 Eylül 2007 Pazartesi ~ 26 Eylül 2007 Çarşamba

Firma: Ülker Baby Star

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 17, 2007 ~ Eyl 26, 2007
Anneler En İyiyi İstedi… Ülker Baby Star’ı Yarattı!

Ülker Şirketler Topluluğu’ndan yeni bir kategori, yeni bir marka... Baby Star markasıyla bebek bezi sektörüne giren Ülker 25 milyon dolarlık yatırımla üstün teknolojili üretim merkezi kurdu. Ülker, en hızlı emiş gücüne sahip, son teknoloji ürünü Baby Star’la 5 yıl içinde lider olmayı hedefliyor. Ülker etkin dağıtım ağıyla geniş bir coğrafyaya ulaşacak. Beş yıl sonunda 1 milyon bebek Baby Star kullanacak. Türkiye’nin en iyi bebek bezi Baby Star’dan Çocuk Esirgeme Kurumu bebekleri de faydalanacak. Kurumun, bir yıl boyunca 1 milyon adetlik bebek bezi ihtiyacını Baby Star karşılayacak.

Kurulduğu 1944 yılından bu yana 200’e yakın marka ve 1.800 çeşit ürünü ile hayatımızda olan Ülker Şirketler Topluluğu, Baby Star markalı bebek bezi ile kişisel bakım sektörüne girdi. 25 milyon dolarlık yatırım ve iki yıllık AR-GE çalışmaları sonucunda Türkiye’nin en hızlı emen bebek bezini geliştiren Ülker, Baby Star markası ile sektörde liderlik hedefliyor.

Toplantıda; Ülker Şirketler Topluluğu, Ülker Grubu Başkanı Ali Ülker, topluluğun kişisel bakım kategorisindeki yeni yatırımını anlattı. Ali Ülker, “Ülker’in 63 yıllık kalite ve güven iddiasını yeni bir kategoriye taşıma kararı aldığını belirterek” şunları söyledi:

“Kişisel bakım kategorisinin en önemli segmenti olan bebek bezi sektöründe iddialıyız. Geleneksel üretim alanlarımızdaki tecrübemiz, güçlü dağıtım organizasyonumuz, kalite ve güven özelliklerimizi Baby Star’a da taşıdık. Ülker her yeni ürünüyle, tüketicisine olduğu kadar pazara da katkı sağlar. Ülker’in olduğu her kategoride sağlıklı rekabet vardır. Bu kapsamda Ülker olarak yer aldığımız kategorileri büyütmeyi hedefleriz. Bebek bezi sektörüne de olumlu katkımız olacak.”

Ali Ülker, yatırım kararı öncesi sıkı bir pazar araştırması yaptıklarını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Sektörü inceledik… Dünyadaki gelişmeleri takip ettik. Elde ettiğimiz veriler ışığında pazarda ‘en iyi için’ yer olduğunu gördük ve Baby Star doğdu. 20 yıllık geçmişi olan bu pazarda dünya devleriyle rekabete hazırlandık. İyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi söyleyebilirim. Sonunda Türkiye 25 milyon dolarlık üstün teknolojili bir bebek bezi üssü kazandı. Beş yılın sonunda 1 milyon bebeğimiz Baby Star’la büyüyecek.”

Ülker’in bundan böyle bebeklerin hayatında daha yoğun yer alacağını belirten Ali Ülker bebeklere en iyiyi sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
“Baby Star, bize her insanın güzel bir çocukluk geçirme hakkına sahip olduğuna dair inancımızı bir kez daha hayata geçirme fırsatı verdi “ diyen Ali Ülker, Çocuk Esirgeme Kurumu’na da 1 yıl içinde 1 milyon bebek bezi bağışlayacaklarını söyledi.

Türkiye’nin en ücra köşelerine ulaşacağız…
Ülker Grubu Pazarlama Genel Müdürü Babür Çelebi de basın toplantısında Ülker’in bebek bezine yaptığı yatırımı anlattı. Çelebi’nin verdiği bilgiye göre, en son İtalyan teknolojisinin kullanıldığı 14 bin metrekarelik fabrikada 4 bebek bezi üretim hattı bulunuyor. Baby Star, 5 yıl sonra yüzde 30 pazar payı ile liderliği hedefliyor. Kişisel bakım sektöründe Ülker, 1.500 kişilik istihdam ve geniş dağıtım ağı sayesinde Türkiye’nin en ücra köşelerine ulaşmayı planlanıyor.

Pazarın en yeni yatırımcısı olarak bütün teknolojik üstünlüklerden faydalandıklarını belirten Babür Çelebi şöyle devam etti:
“Türkiye’de çift katlı emici ve dağıtıcı katman ilk kez Baby Star’da kullanıldı. 20 AR-GE uzmanının yoğun çalışmasıyla 2 yılı aşkın sürede geliştirdiğimiz Baby Star, sıvıyı rakiplerine oranla daha hızlı emerek, en hızlı bebek bezi olmayı başardı. Annelerin taleplerini de dikkate alarak ürettiğimiz Baby Star; turbo emici gözenekler, çift katlı ekstra kuruluk sağlayan ara katman ve nefes alan dış yüzeyden oluşan bileşimi ile Türkiye’nin sıvıyı en hızlı emen bebek bezi unvanını kazanmıştır.” dedi.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT