Anneler Günü İçin En Güzel Hediye: Moulinex Fresh Express

Alışveriş Alışveriş Anneler Günü İçin En Güzel Hediye: Moulinex Fresh Express

Tarihler: 15 Nisan 2011 Cuma ~ 08 Mayıs 2011 Pazar

Firma: Moulinex

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 15, 2011 ~ May 8, 2011

Gününün neredeyse yarısını mutfakta geçiren anneleri düşünen Moulinex; en yeni ürünü Fresh Express ile mutfakta geçirilen zamanı kısaltıyor, böylece size annenizle geçirilecek bolca vakit kalıyor.

Annenize, rendeleme ve dilimleme işlemini dert olmaktan çıkarıp keyifli hale getiren Fresh Express hediye edin, anneniz mutfakta daha az yorulup daha çok eğlensin!

Anneler Günü’nde, annenize her zaman keyifle kullanacağı benzersiz bir hediye almak istiyorsanız Moulinex Fresh Express tam size göre!

5 farklı bıçağıyla tek hareketle dilimlemeyi ya da rendelemeyi çok kolay hale getiren Fresh Express ile annenizin tek yapması gereken tuşa basıp istediği sebze veya meyveyi hazneye atmak! Gerisini, Fresh Express halleder.

Birbirinden lezzetli salatalar, yemekler, tatlılar… Rendeleme ve dilimleme işlemi gerektiren her tür öğün için Fresh Express annenizin mutfaktaki en büyük yardımcısı olacak. Renkli ve kompakt tasarımıyla da mutfağa neşe getirecek olan Fresh Express ile anneniz zamanın nasıl geçtiğini anlamayacak, daha az yorulup, daha çok eğlenecek!

Moulinex Fresh Express’i tüm Tefal Shop ve satış noktalarında bulabilirsiniz.

Fiyat: 179,90 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT