Anneler Günün`nde En Özel Hediyeler Kütahya Porselen`den

Alışveriş Alışveriş Anneler Günün`nde En Özel Hediyeler Kütahya Porselen`den

Tarihler: 27 Nisan 2010 Salı ~ 09 Mayıs 2010 Pazar

Firma: Kütahya Porselen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 27, 2010 ~ May 9, 2010
Kütahya Porselen, mükemmeli arayan sofralarınıza kimi zaman coşkulu kimi zaman hüzünlü ama her anında keşfetmenin keyfine doyuran bir serüveni, sizin elinizden annenize sevgiyle sunuyor…

Kütahya Porselen birbirinden özel koleksiyonlarıyla “Anneler Günü”nde size en iyi hediye alternatiflerini sunuyor. Kahvaltı sofralarından, keyifli çay - kahve sohbetlerine, muhteşem akşam yemeklerinden, ziyafet sofralarına kadar her saatinde kullanabileceği şık ve özel hediye alternatiflerini Anneniz için sunuyor.

Kütahya Porselen’in, incecik porseleni ile usta ellerde hayat bulan “Arte Bianco” serisi ile çay saatleri bir seremoni tadında yaşanıyor. Kalite, fonksiyonellik ve neşeli renkleri bir arada sunan, istediğiniz adet ve renklerde annenizin zevkine göre oluşturabileceğiniz takımlar ile “Arte Bianco” serisi hayatınızı kolaylaştırıyor.

Annenizin her ayrıntıyı büyük bir incelikle düşünerek hazırladığı çay saatlerinin görselliğini daha mükemmel kılmak için özel olarak tasarlanan çay tabakları, konuklarına farkını fazlasıyla hissettirmesini sağlıyor.

Anneler Günü’nde en özel hediye benim olsun diyenlerdenseniz, bir klasik haline gelen kahve saatlerinin yeni tamamlayıcısı “Paşa” kahve fincanı tam size göre… Şık ve kullanışlı tasarımı Tuğra motifiyle tamamlanan fincanın altın ve gümüş renk alternatifleri bulunuyor.

Özel olarak hazırlanan koleksiyonlar ile annenize en farklı hediyeyi vererek ayrıcalıklı olmasını isteyenlerdenseniz size en yakın Kütahya Porselen mağazaları, Kütahya Porselen ürünlerini satan seçkin Corner Collection mağazaları veya www.porselensepeti.com adreslerinde sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT