Anneler Günü’nde Converse’ten Anlamlı Hediye: Converse RED

Alışveriş Alışveriş Anneler Günü’nde Converse’ten Anlamlı Hediye: Converse RED

Tarihler: 05 Mayıs 2009 Salı ~ 10 Mayıs 2009 Pazar

Firma: Converse RED

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2009 ~ May 10, 2009
Anneler Günü’nde Converse’ten Anlamlı Hediye: Converse RED
Anneler Günü geliyor ve annenize unutmayacağı anlamlı bir hediye arıyorsunuz. Converse’in Afrika’da Aids ile savaşa yardım etmek için oluşturulan RED projesi kapsamında hazırladığı Converse RED koleksiyonu, annenize güzel bir hediye olmasının yanı sıra bu önemli projeye katkıda bulunuyor. Converse RED ürünlerinin toplam net satışının % 10’u, Aids ile mücadele eden programlara fon sağlayan Küresel Fon’a aktarılıyor.

2009 İlkbahar sezonunda Converse 1Hund(RED) Artists adıyla sunulan koleksiyonda, farklı ülkelerden 100 ünlü sanatçı tarafından hazırlanan modeller yer alıyor. Tasarımları ile projeye destek olanlar sanatçılar arasında U2 grubunun gitaristi The Edge, Ganalı müzisyen Rocky Duwani, Grammy ödüllü Amerikalı Hip Hop şarkıcısı Lupe Fiasco, İngiliz modacılar Basso & Brooke ve İngiliz sanatçı Andrew Mania gibi birçok ünlü isim yer alıyor.

U2 grubunun kurucularından The Edge, Converse yıldızından esinlenerek hazırladığı ve gitar penasını betimlediği tasarımı ile projeye katkıda bulunuyor. Ganalı müzisyen Rocy Duwani tasarımında insanlar ve kültürlerin eşsiz olmasından esinlenirken, Grammy ödüllü Amerikalı Hip Hop sanatçısı Lupe Fiasco ise gazete sayfalarından ilham aldığı model ile projenin iletişiminin önemine dikkat çekiyor.

İngiliz modacılar Basso & Brooke ise pozitif düşünceyi tasarımlarına yansıtırken, İngiliz sanatçı Andrew Mania “This is not a shoe. It’s a mania.” söylemini kullandığı Converse RED ayakkabısı için “Ayakkabı sanatın bir parçası olabilir ya da gerçekte olduğundan başka bir şey!” diyerek tasarımının çıkış noktasını vurguluyor. www.converse.com.tr


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT