Anneler Gününde `Hamile Annelere` Müjde...

Alışveriş Alışveriş Anneler Gününde `Hamile Annelere` Müjde...

Tarihler: 10 Mayıs 2006 Çarşamba ~ 14 Mayıs 2006 Pazar

Firma: Morrera

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 10, 2006 ~ May 14, 2006
Anneler gününde “hamile annelere” müjde...
Morera’dan “Dikişsiz Hamile” koleksiyonu...

Dikişsiz giyimin Türkiye’deki öncüsü Morera, şimdi de hamileler için özel bir iç giyim koleksiyonu hazırladı. Morera, Anneler Günü’ne özel hediye arayanlar için ayrıcalıklı seçenekler sunmaya devam ediyor. Hamile giyim koleksiyonu ile Morera, anne adaylarını şıklığın yanısıra dikişsiz giyimin rahatlığıyla buluşturuyor. Dünyanın teknolojide geldiği en son nokta olan seamless teknolojisiyle üretilen Morera hamile giyim, yenilikleri yakından takip eden ve farklı olmayı seven annelere hitap ediyor.

Günlük kullanıma yönelik sütyen, boxer, slip ve body olarak 4 ayrı modelde üretilen Morera hamile koleksiyonundaki ürünlerin beyaz, siyah ve ten rengi olmak üzere de 3 ayrı renk seçeneği bulunuyor. Hem şık hem de rahat olabilecek fazla seçenek bulamayan hamileler artık Morera dikişsiz ve pamuklu iç giyim ürünleri ile son derece rahat ve keyifli hamilelik dönemi yaşayacak.

Anne adayının rahatlığı düşünülerek özel örgü tekniği ile hazırlanan ve pamuklu dokusu ile daha hijyenik ve antibakteriyel olan Morera dikişsiz hamile iç giyim ürünleri, dikişsiz olması sayesinde de vücudu sıkmadan sardığı için anne ve bebeğe benzersiz bir rahatlık sunuyor.

Koleksiyon ürünleri, Türkiye genelinde Morera Profilo, Orion AVM mağazaları, İzmir Alsancak Morera mağazası, 500 seçkin satış noktası, Çarşıbaşı mağazalarında ve www.eshop.morera.com.tr adresinden online olarak satışa sunulmuş durumda.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT