Anneler İçin Özgün ve Yenilikçi Tasarımlar

Alışveriş Alışveriş Anneler İçin Özgün ve Yenilikçi Tasarımlar

Tarihler: 30 Nisan 2012 Pazartesi ~ 13 Mayıs 2012 Pazar

Firma: www.porselensepeti.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 30, 2012 ~ May 13, 2012

Anneler Günü 2012

Porselen Sepeti’nden Özel Fırsatlarla: Anneler İçin Özgün ve Yenilikçi Tasarımlar

www.porselensepeti.com, hediye seçenekleriyle Anneler Günü’nün en güzel renklerini bir araya getiriyor. Puzzle setler, çay-kahve fincanları ve modern çizgilere sahip daha birçok tasarım, annenizin yüzünü güldürmek için özel fiyatlarıyla www.porselensepeti.com’da sizleri bekliyor. Üstelik sitede bulunan tüm ürünler kapınıza kadar en hızlı şekilde teslim ediliyor.

Bu sene Anneler Günü’nde ona şıklık dolu bir hediye vermeye ne dersiniz? Üstelik internet üzerinden sipariş imkanıyla… www.porselensepeti.com ürün çeşitliliği, kalitesi ve güvenilirliği ile Anneler Günü’ne yakışan seçenekler sunuyor. Her bütçeye uygun modern tasarıma sahip ürünlerin bulunduğu www.porselensepeti.com’da kampanyalar da bulunuyor. Ayrıca 100 TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz kargo imkanı da sağlanıyor.

Annelerin kalbini çalacak modeller
Sitede yer alan tasarımlardan biri kahveden vazgeçemeyen anneler için renkleriyle göz kamaştıran bir set, Rüya Kahve Takımı… 6 adet kahve fincanı ve tabağından oluşan takım, 89 TL’lik fiyatıyla www.porselensepeti.com’da bulunabiliyor. Annesiyle iki kişilik bir keyif yaşamak isteyenler için ise Çisil Kahve Takımı ideal alternatiflerden… İkişer adet kahve fincanı, su bardağı ve set tabağından oluşan takım, 62 TL’lik fiyatıyla www.porselensepeti.com’dan sipariş edilebiliyor.

Anneniz için sadece www.porselensepeti.com’da bulabileceğiniz zarif ve özgün tasarımlardan biri de Mitterteich Porzellan’ın rölyeflerle zenginleştirilen ve sade bir şıklık sunan takımları… Hem 6 kişilik hem de 12 kişilik olarak bulunabilen setlerin fiyatları, 89 TL ile 580 TL arasında değişiyor.

www.porselensepeti.com’da annelerin hayatını kolaylaştıracak özel ürünler de var. Farklı boylarda tencereler, kapaklı tavalar ve cezve setinin bulunduğu, tamamen doğal olarak üretilen Porflame ürünler; lezzetli ve sağlıklı yemekler pişirmek isteyen annelerin en büyük yardımcısı oluyor. Fiyatları 45 TL ile 89 TL arasında değişen ürünler, yüksek ısı iletkenliği sayesinde kısık ateşte bile yüksek pişirme performansı sağlıyor ve ısıdan tasarruf ettiriyor.

Eğer annenizin ilk tercihi işlevsellik ise bunun için de sitedeki Puzzle Setler uygun. Puzzle Setler’de, turta kalıplarından, sosluklara; farklı boylardaki yumurta sahanlıklarından, servis tepsisine kadar birçok farklı seçenek tasarıma ve fonksiyonelliğe önem veren anneleri bekliyor. Bu ürünlerin fiyatı 7 TL ile 60 TL arasında değişiyor.

Siz de annenizin şıklığına şıklık katmak ve ona sevginizi göstermek için www.porselensepeti.com’u ziyaret edin, seçtiğiniz armağan kapınıza kadar gelsin!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT