Anneler Mutfakta Yaratıcılıklarını Kullansın Diye; Arnica Orbital Plus

Alışveriş Alışveriş Anneler Mutfakta Yaratıcılıklarını Kullansın Diye; Arnica Orbital Plus

Tarihler: 18 Nisan 2011 Pazartesi ~ 18 Mayıs 2011 Çarşamba

Firma: Arnica Orbital Plus

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2011 ~ May 18, 2011

Çırpan, doğrayan, karıştıran, birçok fonksiyonu bir arada sunan Arnica Orbital Plus el blenderi, mutfakta vakit geçirmekten hoşlanan, yemeklerinde yaratıcılıklarını ortaya çıkarmak isteyen annelere en güzel hediye seçeneği…

Anneniz size güzel yemekler ortaya çıkarmaktan mutlu oluyor… Ancak sebzeleri doğramak, yumurtayı çırpmak ya da soğanları rendelemek için bir yardımcısı olsa hiç de fena olmaz. Bunun için birçok fonksiyonu bir araya getiren Arnica Orbital Plus el blenderi, paslanmaz çelik aparatları, ergonomik dizaynı ile annelerin yeni yardımcısı olacak. Blender aparatı, çırpma teli, doğrayıcısı ile birçok marifeti bir arada bulunduran Orbital Plus rengi ve dizaynı ile de beğeni topluyor.

2001’den bu yana Türk tüketicisine küçük ev aletleri alanında onlarca seçenek sunan Arnica yaşam kalitesini yükseltecek ürünler tasarlamaya devam ediyor. Mutfak, banyo, kişisel bakım ve ev gereçleri ile hem kadınların hem de ev işi yapmaktan hoşlanan erkeklerin hayatını kolaylaştırıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT