Annelere Çiçek, Eğitime Destek

Alışveriş Alışveriş Annelere Çiçek, Eğitime Destek

Tarihler: 07 Mayıs 2007 Pazartesi ~ 13 Mayıs 2007 Pazar

Firma: İnterflora

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2007 ~ May 13, 2007
INTERFLORA ÇİÇEKÇİLERİ DERNEĞİ’NDEN “HAYDİ KIZLAR OKULA” KAMPANYASINA DESTEK

‘Bütün dünyaya çiçek’ sloganıyla çalışmalarını sürdüren, 156 ülkede 49 bin üyesi bulunan Interflora Dünya Teşkilatı’nın Türkiye kuruluşu ‘Interflora Çiçekçileri Derneği’, UNICEF tarafından yürütülen ‘Haydi Kızlar Okula’ projesine destek veriyor. Anneler Günü’ne kadar İnterflora Çiçekçileri Derneği üyesi herhangi bir çiçekçiden verilecek siparişler bu projeye katkı sağlayacak.

Tüm dünyada çiçekçileri birleştiren ve her ülkede temsilcilikleri olan, kaliteli, güvenli, müşteri odaklı ve zamanla yarışır nitelikte bir hizmet sunan Interflora, UNICEF tarafından yürütülen ‘Haydi Kızlar Okula’ projesine destek veriyor. Anneler Günü’ne kadar İnterflora kanalı ile verilecek her çiçek siparişinden UNICEF’in desteklediği Haydi Kızlar Okula” kampanyasına bağış aktarılacak.

Türkiye’de çok önemli projelere imza atan Interflora Çiçekçileri Derneği’nin sürdürdüğü çalışmalar arasında bir çiçekçilik okulu açmak ve Dünya Çiçekçilik Olimpiyatı’nın önümüzdeki yıllarda Türkiye’de yapılması da var. Alibeyköy Çiçek Mezatı’nda kuruluş çalışmaları devam eden çiçekçilik okulu, önümüzdeki aylarda hizmete açılacak. Türkiye’nin önde gelen peyzaj mimarlarının, çiçek tasarımcılarının ve güzel sanatlar akademisi öğretim elemanlarının ders vereceği okulda ev hanımları ve iş sahibi olmayan insanların eğitilerek çiçek sektörüne entegre edilmesi hedefleniyor.

Duyguların, düşlerdeki çiçeğe dönüştürülerek en uzak mekanlardaki dostlara bile iletilmesine imkan veren uluslararası bir organizasyon olan Interflora, oldukça pratik bir işleyişe sahip. Yurtiçi veya yurtdışı çiçek siparişi vermek için üye kuruluşları aramak ya da www.interflora.org.tr adresini ziyaret etmek yeterli. Zengin çeşitlerin yer aldığı özel olarak hazırlanan kataloglardan seçilen çiçeklerin dağıtımı üye kuruluşlar tarafından gerçekleştiriliyor. 24 saat hizmet veren Interflora’da kullanıcılardan derlenen tüm kişisel bilgiler en yüksek elektronik ve fiziksel güvenlik standartlarında saklanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT