Annelere En Güzel Hediye Tchibo’dan

Alışveriş Alışveriş Annelere En Güzel Hediye Tchibo’dan

Tarihler: 03 Mayıs 2010 Pazartesi ~ 09 Mayıs 2010 Pazar

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 3, 2010 ~ May 9, 2010
Yeni temasını Anneler Günü’ne özel hediyelere ayıran Tchibo, anneleri sevindirecek farklı sürprizleri bir arada sunuyor.

Annelere, sevgiyi en iyi ifade etmenin yolu Tchibo’dan geçiyor. Tchibo yeni temasıyla, yaşamın en değerli varlıkları olan anneleri, çok beğenecekleri hediyelerle şaşırtıyor. Tchibo’nun, Anneler Günü’ne özel ürünleri bir arada sunduğu yeni teması “Canım Anneme”, 3 Mayıs’ta tchibo.com.tr internet mağazasında, 5 Mayıs’ta ise tüm Tchibo satış noktalarında başlıyor.

Aksesuardan kıyafete ve iç çamaşırına kadar annelere en uygun ve güzel hediye seçeneklerini bir arada sunan Tchibo’nun yeni temasında, takılar ve altı adet değiştirilebilir kayış ile satışa sunulan kol saati ile formda görünmek isteyen annelere özel korseler kullanışlılığı ve uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. “Canım Anneme” temasında, annelerin bedenine uygun şık bluz, tişört ve elbiseler, güzelliklerine güzellik katacak aksesuar ve şallar, rahat ve modern ayakkabılar, bahara uygun ceketler, üstün kalitedeki iç çamaşırı ve plaj keyfini doyasıya yaşatacak mayolar ön plana çıkıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT