Annelere En Güzel Hediyeler Yine Philips`ten

Alışveriş Alışveriş Annelere En Güzel Hediyeler Yine Philips`ten

Tarihler: 16 Mart 2011 Çarşamba ~ 08 Mayıs 2011 Pazar

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 16, 2011 ~ May 8, 2011

Anneler günü yaklaşıyor. Philips, her sene olduğu gibi yine en özel ürünleri ve birbirinden güzel hediye seçenekleri ile annenizi mutlu ederken, hayatını kolaylaştıracak…

Dünyanın ilk ve tek iyonik derin buhar teknolojili ütüsü olan Philips Azur, daha az güç ile kusursuz temizlik sağlayan Marathon Ergofit elektrik süpürgesi annenize ev işlerinde büyük yardım sağlarken, Philips’in mutfaklarda yeni bir çağ açan yağsız kızartma makinası Airfryer ise kısa zamanda en lezzetli ve sağlıklı yemekleri yaparak mutfakta harikalar yaratmasına yardım edecek.

Philips saç seti ve Satinelle epilatör seti de onlara pratik bakım imkanı yaratıyor. Ayrıca annenize anılarını hep canlı tutması için Philips SPF2017 Dijital Fotoğraf Çerçevesi, sevdiklerine kolay ulaşabilmesi için Philips CD2701S dect telefon ya da sevdiği dizileri izlemesi için Ambilight TV hediye edebilirsiniz.

Anneler Artık Philips Airfryer ile En Lezzetli Yemekleri Hiç Yağsız Pişiriyor
Philips, sevdiklerinize en lezzetli yemekleri yağ kullanmadan hazırlayabileceğiniz Airfryer ile mutfaklarda devrim yaratıyor.

Philips’in ürettiği Airfryer yağsız kızartma makinesi, patentli Rapid Air Hızlı Hava Teknolojisi sayesinde geleneksel fritözlere oranla çok daha sağlıklı ve lezzetli yemekleri en pratik şekilde, üstelik 15 dakikada hazırlamanızı sağlıyor.

Sıcaklık kontrolü sayesinde pişireceğiniz yemekler için en uygun sıcaklığı; zaman ayarı ile en doğru süreyi seçmenizi sağlayan Airfryer’da aynı anda farklı yemekleri kızartmak için hazne ayracı da bulunuyor.

Entegre hava filtresi içeren Airfryer, aynı zamanda mutfakta istenmeyen yemek kokularını da önlüyor. Üstelik bulaşık makinesinde yıkanabilen parçaları ve kablo sarıcısıyla hem temizleme hem de saklama kolaylığı sunuyor.

Philips Azur ile Ütü 3 Kat Daha Kolay
Dünya’nın ilk ve tek iyonik buhar teknolojisi ile üretilen ütüsü Philips AZUR GC4800, annenizin zahmetli kırışıklıklar ile mücadelesine son veriyor.Philips AZUR GC4800 ile ütü yapmak hem daha kolay hem de daha keyifli hale geliyor.

İyonik özelliği sayesinde yüzde 50 oranında daha küçük buhar tanecikleri üreten Philips AZUR GC4800, buharı kumaşın 3 kat daha derinine nüfuz ettiriyor. Bu sayede, en derin kırışıklıklar bile kolayca açılıyor ve anneniz size kalıyor.

Öte yandan Philips Azur GC4800, kaygan tabanı, tasarımı ve hafifliği ile ulaşılması en güç kıvrımları rahatlıkla ütülemenizi sağlayarak annenizi de büyük bir zahmetten kurtarıyor.

Marathon Ergofit Elektrik Süpürgesi Sayesinde Anneniz Artık Temizlik Yaparken Sırt Ağrısı Çekmesin
Üstün Philips teknolojisi ile üretilen Marathon Ergofit elektrik süpürgesi, 375W yüksek emiş gücü ile kusursuz temizlik sağlıyor. 2000W motor gücü ile kire ve toza her noktada ulaşabilen Marathon ErgoFit yıkanabilir HEPA 13 filtre ile temiz hava çıkışı, HEPA 12 izolasyonu ile ise toz izolasyonunu sağlıyor. Hijyenik filtre temizleme sistemi sayesinde toza ve kire dokunmadan kolayca temizlenen filitreye sahip olan Marathon ErgoFit elektrik süpürgesinin Alman Sağlık Kuruluşu AGR ile Avrupa Alerji Araştıma Merkezi (ECARF) tarafından onayı bulunuyor.

Dik durmayı sağlayan patentli PostureProtect sapı ile Uluslararası Ergonomi Derneği tarafından da onaylanan Marathon ErgoFit sonuna kadar sağlığınızı düşünerek tasarlanmış. Philips, patentli PostureProtect sapı temizlik sırasında oluşan sırt ağrılarını önlemek için Hollanda’da bulunan Delft Teknoloji Üniversitesi ergonomi uzmanlarıyla yaptığı işbirliği sonucu geliştirdi.

PostureProtect saptaki benzersiz ikinci tutma yeri bir yandan dik durmanızı sağlarken diğer yandan süpürgenin borusunu tutmak için öne doğru eğilmenizi de engelliyor. Philips Ergofit aynı zamanda Patentli PostureProtect sapı ile süpürme esnasında yüzde 70 daha az eğilerek sırt ağrısı çekmenizi de önlüyor.

Döner esnek hortum bağlantısıyla eşyaların etrafında hareket etme sorununu ortadan kaldırıyor. PostureProtect sapta yer alan LCD ekranlı kontrol düğmeleri ise eğilmeden parmak ucuyla uzaktan kullanım kolaylığı sunan Marathon Ergofit ile anneniz temizlik yaparken artık daha az yorulacak.

Philips ile Annenizin Saçı Her Zamankinden Daha Havalı
Philips’in en ileri teknolojileri kullanarak geliştirdiği SalonDry Control ve SalonStraight Essential seti ile saç şekillendirmede yeni bir dönem başlıyor. Philips’in yeni ürünü HP 8298, annenizin saçlarına en hızlı ve kolay biçimde istenen şekli vermeye yardımcı olurken, saçın doğallığını da göz önünde bulundurarak saç sağlığını koruyor.

Saç kurutma makinesi ve profesyonel saç düzleştiriciden oluşan bu ikili set, bakımına özen gösteren anneler için çok özel bir hediye seçeneği oluşturuyor.

Anneniz, 6 farklı hız/ısı ayarına sahip SalonDry Control saç kurutma makinesindeki Turbo Boost özelliğiyle saçlarını daha hızlı kuruturken, şekil sabitleyici CoolShot soğuk şok özelliği ile kolayca istediği şekli verebilecek. 30 saniye içinde 210 derecelik profesyonel kullanım sıcaklığına ulaşan SalonStraight Essential saç düzleştiricinin seramik plakaları sayesinde anneniz sağlıklı ve parlak saçlara sahip olacak. Bunların yanı sıra ,SalonDry Control’deki çıkarılabilir hava giriş ızgarası pratik temizlik imkanı sunarken, SalonStraight Essential’ın 1 saat sonra otomatik kapanma kilit sistemi ise güvenliğini sağlıyor.

Bu özel set sayesinde anneniz, kişisel beceri gerektirmeden mükemmel saçlara ulaşırken,size de onun güzelliğiyle övünmek kalacak!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT