Anneleri, Taç Havlu Yumuşaklığı Saracak!

Alışveriş Alışveriş Anneleri, Taç Havlu Yumuşaklığı Saracak!

Tarihler: 01 Mayıs 2005 Pazar ~ 08 Mayıs 2005 Pazar

Firma: Taç

Telefon: 0800 219 01 82

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 1, 2005 ~ May 8, 2005
Anneleri, TAÇ Havlu yumuşaklığı saracak

TAÇ’ın zengin havlu ve bornoz koleksiyonu, Anneler Günü’nde en değerli varlıklarına en değerli hediyeyi vermek isteyenlerin baş tacı olacak...

Bu yıl anneleri TAÇ Havlu’nun zengin koleksiyonunun yumuşaklığı saracak. Piyasadaki benzerlerinden ayrılan birçok özelliği nedeniyle TAÇ Havlu, en değerli varlıklarına en değerli hediyeyi vermek isteyenlerin tercihi olacak.

TAÇ’ın Anneler Günü için hazırladığı özel koleksiyonda geleneğin sesi, sandık kokusu, nakışların kıvrımları ve geçmişten geleceğe taşınan bir yaşam tadını da, güneşli günlere ayak uyduran, kentli, genç, renkli, cesur, kontrast efektli, ışık ve gölge oyunlarının eşsiz birlikteliğini de, keten ve taş renginin tün patine tonları ve sadeliğin ulaşılması güç ihtişamını da bulabilirsiniz. TAÇ Havlu’nun zengin koleksiyonun da mutlaka annenize göre bir seçenek var!

TAÇ Havlu’nun en önemli özelliklerinden birisi, uzun süreli kullanım konforunu ve yumuşaklığını temin eden penye iplikten üretilmiş olması. Tüm havlu boyalarında anti-pilling enzim kullanılması da havluda yumuşaklığın artmasını ve yıkama sonrası tüylenmenin engellenmesini sağlıyor.

Tüm seçkin ev tekstili mağazalarında bulabileceğiniz TAÇ ürünleri ile ilgili her türlü bilgiye www.tac.com.tr web adresi ve 0800 219 01 82 numaralı ücretsiz danışma hattından ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT