Annelerin En Pratik Kahvaltı Sırrı: Teksüt Krem Peynir

Alışveriş Alışveriş Annelerin En Pratik Kahvaltı Sırrı: Teksüt Krem Peynir

Tarihler: 28 Mayıs 2012 Pazartesi ~ 28 Temmuz 2012 Cumartesi

Firma: Teksüt Krem Peynir

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 28, 2012 ~ Tem 28, 2012

Taze inek sütünden üretilen Teksüt Krem Peynir, çocuk gelişimi için gerekli olan protein ve kalsiyum yönünden zengin ve doğal bir besin. Üstelik bu yumuşacık lezzete, en peynir düşmanı çocuklar bile direnemiyor.

Çocuğunuz her sabah peynir yememek için masaların altına saklanıyorsa, henüz sevebileceği bir peynirle tanışmamış demektir. Teksüt Krem Peynir, sabahları çocuğunuzla yaşadığınız bu peynir yedirme mücadelesine bir son verebilir. Teksüt Krem Peynir, yumuşacık ve ağızda dağılan lezzetiyle çocuklara peynir yemeyi sevdiriyor.

Taze inek sütünden üretilen Teksüt Krem Peynir, çocuk gelişimi için gerekli olan protein ve kalsiyum yönünden zengin bir besin. Doğallığı nedeniyle anneler tarafından da tercih ediliyor. Teksüt Krem Peynir’in 100 gramı, kalsiyum için Türk Gıda Kodeksi günlük beslenme referans değerinin %26sını karşılıyor. Krem peynir %17 yağ içerir. Bu oran tam yağlı beyaz peynirde %20, kaşar peynirde %26, labne peynirinde ise %18’dir.

Bebeklere Muz Püresi İle Krem Peynir

100gr-300gr-500gr’lık paketlerde satışa sunulan Teksüt Krem Peynir’i, dilerseniz çocuğunuzun en sevdiği reçelle veya balla birlikte tüketebilirsiniz. Ayrıca peynir tüketebilen bebekler, muz püresi ve Teksüt Krem Peynir karışımına da bayılıyorlar.

Makarnaya Tereyağı Yerine Krem Peynir

Çocukların çok sevdiği bir besin de makarna. Makarnayı haşladıktan sonra tereyağlamak yerine, Teksüt Krem Peynir’le karıştırabilirsiniz. Peynir eriyecek ve mükemmel bir lezzet ortaya çıkacak. Üstelik böylece yağ yerine peynir tüketmiş olacaksınız.

Doğal Lezzetin Sırrı: Gönen’in Havası Suyu

Gıdaya olan güvenin sorgulandığı bu günlerde, özellikle anneler çocukları için seçtikleri ürünlerin nereden geldiğini bilmek istiyor. 1956 yılından beri faaliyet gösteren Teksüt, gıda üretiminde kalitesi ve doğallığıyla öne çıkan Balıkesir’in Gönen ilçesinde üretim gerçekleştiriyor. Gönen’in havası suyu Teksüt'ün ürünlerine lezzet katıyor.

Teksüt’ün Yüksek Kalite Standartları Belgeli

Lezzetli ürünler üretirken bir yandan da kalite çalışmalarını gittikçe daha titiz bir boyuta taşıyan firma, 1998 yılında ISO 9002 Kalite Güvence Belgesi ve 2005 yılında Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları (HACCP) sistem belgelerini almaya hak kazandı. Teksüt markasının çalışmaları, zincir marketlerin prosedürüyle, bağımsız denetim firmaları tarafından sürekli denetleniyor ve çalışanlar uzman eğitmenler tarafından hijyen ve kalite konularında düzenli olarak eğitime tabi tutuluyor. Süt alınan tüm bölgelerde süt sağma ekipmanları ile toplanan sütler soğutuculu araçlar ile fabrikaya nakledilerek bakteri üremesinin önüne geçiliyor. Bu sayede yüksek kalitede lezzetli ürünler elde edilebiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT