Annelerin Hayatı Artık Daha Rahat!

Alışveriş Alışveriş Annelerin Hayatı Artık Daha Rahat!

Tarihler: 27 Nisan 2012 Cuma ~ 27 Haziran 2012 Çarşamba

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 27, 2012 ~ Haz 27, 2012

Samsung Eco Bubble Çamaşır Makinesinin Köpükleriyle Çamaşırlar Tertemiz Oluyor Anneler Hem Zamandan Hem Enerjiden Tasarruf Ediyor!

Tüketici elektroniği ve elektrikli ev aletleri alanında pazar lideri olan Samsung Electronics’in en yeni, en teknolojik, en yetenekli Ecobubble çamaşır makineleri Ecobubbleyeni modelleriyle tüketicilerle buluşuyor.

Dünyada çamaşır makineleri için verilen en yüksek enerji sınıfı olan A+++ ile ödüllendirilen Ecobubble çamaşır makinesi özellikle yeni annelerin en büyük yardımcısı oluyor.

Bebekli annelerin çamaşır yıkama ihtiyacına en ergonomik çözümü getiren Samsung Ecobubble Çamaşır Makineleri, annelerin hayatını kolaylaştırırken onların bebekleriyle daha fazla zaman geçirmelerini sağlıyor.

Etkin-su tüketiminin yanı sıra daha az deterjan tüketen Ecobubble çamaşır makinesinin benzersiz köpüklü yıkama teknolojisi; deterjanın çamaşırlara geleneksel makinelere oranla 40 kat daha hızlı nüfuz etmesini sağlıyor. Bu sayede çamaşırlar derinlemesine temizleniyor. Bu sayede anneler çamaşırlarını keyifle yıkarken para ve enerji tasarrufu da sağlıyor.

Maksimum kullanım kolaylığı, enerji verimliliği ve şık tasarımıyla annelere eşşiz bir kullanım özgürlüğü sunan Samsung Ecobubble çamaşır makinelerinin yeni modelleri 6kg, 7 kg, 8 kg, ve 12 kg kapasite özellikleriyle her ailenin ihtiyacına özel çözümler üretiyor.

Ecobubble çalışan annelerin de hayatını kolaylaştırıyor!

Yeni Ecobubble modellerinde bulunan LCD ekran özelliği çamaşır makinesinin enerji ve su tüketiminin ekranda hesaplanmasını sağlıyor ve bu sayede çamaşır makinesi çok daha verimli çalışıyor. MENA Forum’da tanıtılan çamaşır makinelerinde Samsung smartphonelarla da senkronize edilebilen LCD ekranlar sayesinde anneler işteyken de çamaşırlarını yıkayabilecek ve çocuklarına daha fazla vakit ayırabilecekler.

Annelere Ecobubble İle Çamaşır Yıkama Tüyoları!

Ecobubble çamaşır makinesi sayesinde çamaşırlar yüksek ısıya gerek olmadan yıkanıyor. Çamaşırları kumaşın cinsine ve lekenin yoğunluğuna göre daha düşük ısıda yıkamak elektrik giderlerinde büyük ölçüde tasarruf sağlıyor.

Ecobubble’ın köpük teknolojisi sayesinde çamaşırlarda ön yıkamaya gerek kalmıyor. Annelerin ön yıkamasız çamaşır yıkamaları sayesinde bir yıl içinde çok büyük bir su tasarrufu sağlanıyor.

Ecobubble ile soğuk suda yıkanan çamaşırlar sayesinde anneler ekosisteme de katkı da bulunuyor. Bilimadamları, bir makine dolusu çamaşırı yıkamak için tüketilen enerji ve salınan sera gazlarının yaklaşık dörtte üçünün suyun ısıtılmasından kaynaklandığını belirtiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT