Anneniz Yaza Güçlü Saçlarla Girecek

Alışveriş Alışveriş Anneniz Yaza Güçlü Saçlarla Girecek

Tarihler: 28 Nisan 2011 Perşembe ~ 08 Mayıs 2011 Pazar

Firma: Neva Kozmetik

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 28, 2011 ~ May 8, 2011

Anneler Günü’nde annenize Nevacare Nutrive Repair Glossing Serum ile daha ipeksi, güçlü ve elektriklenmeyen saçlar hediye edebilirsiniz.

Türkiye’nin en çok tercih edilen saç bakım markası Neva Kozmetik, yüksek ısıda şekillendirilen saçları yıpranmaya karşı koruyan ve bakım sağlayan ideal bir ürün sunuyor: Nevacare Nutrive Repair Glossing Serum.

Yıkamalardan sonra, fön öncesi veya sonrasında kullanılan Nevacare Nutrive Repair Glossing Serum ile saçlar, yüksek sıcağa maruz kaldıktan sonra bile parlak, sağlıklı ve göz alıcı görünümünden hiçbir şey kaybetmiyor.

Nevacare Nutrive Repair Glossing Serum formülündeki özel aktif maddelerle saç telini bakım yaparak koruyor, saça parlaklık ve yumuşaklık kazandırıyor. Her tip saça uygulanabilecek Glossing Serum’dan sadece 1 damla kullanmanız yeterli.

Nevacare Nutrive Repair Glossing Serum ile, annenizin saçları her zaman parlak ve bakımlı görünecek.

Fiyatı: 17 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT