Annenize Hediye Almak, Hiç Bu Kadar Kolay ve Keyifli Olmamıştı

Alışveriş Alışveriş Annenize Hediye Almak, Hiç Bu Kadar Kolay ve Keyifli Olmamıştı

Tarihler: 07 Mayıs 2008 Çarşamba ~ 11 Mayıs 2008 Pazar

Firma: www.tio.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2008 ~ May 11, 2008
ANNENİZE HEDİYE ALMAK, HİÇ BU KADAR KOLAY VE KEYİFLİ OLMAMIŞTI
www.tio.com.tr ; Anneler Günü’nde annesini unutmak istemeyenlere, 15 kategoride yüz binlerce hediyeye, mağaza mağaza dolaşmadan ulaşma imkanı sunuyor… www.tio.com.tr, Anneler Günü’nün daha keyifli geçmesi için 3- 9 Mayıs tarihleri arasında 500 YTL ve üzeri alışveriş yapan herkese, Anneler Günü’nde brunch hediye ediyor. 5- 8 Mayıs tarihleri arasında elektrikli mutfak aletleri kategorisinden vereceğiniz siparişlerde ise ücretsiz çiçek gönderme fırsatı sizi bekliyor…

Anneler Günü için "Anneme hangi hediyeyi alacağım?" diye düşünüyor ve bunu da mağaza mağaza dolaşmadan, kasa kuyruklarında uzun süre beklemeden gerçekleştirmek istiyorsanız, size önerimiz www.tio.com.tr’yi ziyaret etmeniz...
Pek çok online alışveriş sitesini tek çatı altında toplayan www.tio.com.tr , “Ara-Bul-Karşılaştır” konsepti ile tüm alışverişinizi tek adreste gerçekleştirme olanağı sunuyor. Giyimden kozmetiğe, çiçekten elektroniğe uzanan 15 ana kategoride yüzlerce markada yüz binlerce ürün alternatifi sunan www.tio.com.tr ’den bu özel güne uygun en güzel hediyeyi zaman kaybetmeden seçebilirsiniz. Üstelik 3 -9 Mayıs tarihleri arasında 500 YTL ve üzerinde yapacağınız tüm alışverişler, 11 Mayıs Anneler Gününe özel brunch hediyesi ile birlikte sunuluyor olacak.

Anneler Günü çiçeksiz olmaz diyenler için…
Anneler Günü hazırlıkları tamamlanıyor; hediyenizi aldınız, sıra çiçekte... www.tio.com.tr 5- 8 Mayıs tarihleri arasında elektrikli mutfak aletleri kategorisinden verilecek siparişlerde annenize ücretsiz çiçek gönderme fırsatı da sunuyor. www.tio.com.tr annenizle keyifli bir gün geçirmeniz her şeyi düşündü. Sizin tek yapmanız gereken ise, sadece annenizi en mutlu edecek hediyeyi seçmek.
Türkiye’nin neresinde olursanız olun, Tio.com.tr bünyesindeki online alışveriş siteleri ve mağazalardan alacağınız tüm hediyeler, adrese teslim ediliyor. Ödemeler ise havale, Garanti CepBank alışveriş ve kredi kartı ile peşin fiyatına taksit alternatifi ile sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT