Annenize Özel Hediyeler Yüzde 45’e Varan İndirimlerle

Alışveriş Alışveriş Annenize Özel Hediyeler Yüzde 45’e Varan İndirimlerle

Tarihler: 10 Mayıs 2012 Perşembe ~ 16 Mayıs 2012 Çarşamba

Firma: www.kliksa.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 10, 2012 ~ May 16, 2012

Anneler Günü 2012

Yılın 365 günü tüketicilere “kaliteli ürün, ucuz fiyat, bol çeşit ve hızlı teslimat” avantajı sunan kliksa.com, Anneler Günü’ne özel yüzde 45’e varan indirimler ve 10-13 Mayıs tarihleri arasında bedava kargo hizmeti sunuyor. Farklı zevklere sahip annelere farklı hediye alternatifleri sunan kliksa.com’da annenize hediye seçmek hem çok kolay, hem de çok hesaplı olacak.

“kliksa.com, ucuza kon” sloganı ile tüketicilere seslenen kliksa.com, Anneler Günü’ne özel çeşitli hediye alternatiflerini yüzde 45’e varan indirimlerle sunuyor. Üstelik, 10-13 Mayıs tarihleri arasında tüm ürünlerde kargo bedava.

kliksa.com Anneler Günü’nde, farklı zevklere ve özelliklere sahip anneler için farklı hediye alternatifleri sunuyor. Keyfine düşkün bir anneniz varsa, kliksa.com’da “Ehli Keyif Anneler” için satılan Arzum Türk kahvesi robotu ya da Delonghi’den kahve ve çay makinesini alabilirsiniz.

Anneniz aynaları seviyorsa Rowenta’dan ışıltılı saçlar yaratacak maşa ya da kilo kontrolüne yardımcı olacak Tefal baskül, “Güzelliğine Düşkün Anneler” için ideal hediye alternatifleri arasında yer alıyor.

Teknolojiyle arası iyi olan bir anneniz varsa, Samsung’dan gümüş notebook ya da Fujifilm’den dijital fotoğraf makinesi ile mutlu edebilirsiniz. Evde eskiyen beyaz eşyaları değiştirme vakti geldiyse, “Temizliğe Düşkün Anneler” için satılan Hotpoint Ariston çamaşır makinesi ya da kurutma makinesi uygun hediye alternatifleri olabilir.

Anneler Günü’ne özel hediye alternatifi arayanlara kliksa.com, yüzde 45’e varan indirim olanaklarının yanı sıra bedava kargo ve 12 aya varan taksit avantajları da sunuyor. Ayrıca, 2 - 16 Mayıs 2012 tarihleri arasında kliksa.com`dan tek seferde gerçekleştireceğiniz 100 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerinize, alışveriş tutarının yüzde 10`u değerinde bonus hediye! Sabancı Holding’in iştiraki olan Klik İç ve Dış Ticaret A.Ş.’nin internet sitesi kliksa.com’a girenler, marka ikonu kliksa.com kargasını takip ederek site içindeki fırsatlara ve yeniliklere ulaşabilirler. kliksa.com’da özel kampanyalar önümüzdeki günlerde de devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT