Annenize Plus White ile Doğal Beyazlık Hediye Edin

Alışveriş Alışveriş Annenize Plus White ile Doğal Beyazlık Hediye Edin

Tarihler: 29 Nisan 2011 Cuma ~ 08 Mayıs 2011 Pazar

Firma: Plus White

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 29, 2011 ~ May 8, 2011

Dişlere doğal beyazlık sağlayan, diş minesine dost Plus White’ın damaklıklı diş beyazlatma sistemi şimdi hediyeli. Plus White ile Anneler Günü’nde annenize güzel gülüşler hediye edin.

Plus White Damaklıklı Diş Beyazlatma Sistemi şimdi sigara içenler veya ekstra beyazlatıcı diş macunu hediyesi ile 48TL yerine sadece 39.90TL. Çamaşırda ve herşeyde beyazlığı seven annenize dişlerdeki doğal beyazlık Plus White’ı hediye edin.

Tüm Watsons’larda bulabileceğiniz Plus White’ın farklı diş yapısı ve ihtiyaçları için 8 farklı çeşidi bulunuyor.

Sigara İçenler İçin Beyazlatıcı Diş Macunu: 13 TL
Sigaradan dolayı diş araları ve yüzeyinde oluşan sararma ve lekeleri giderir. Dişlerin doğal beyazlığına kavuşmasını sağlar. İçerdiği florür sayesinde diş çürümelerini önler.

Kahve İçenler İçin Beyazlatıcı Diş Macunu: 13 TL
Çay ve kahve tiryakileri için çift etkili leke çıkartıcı formül. Sararmaları ve lekeleri ortadan kaldırarak dişleri beyazlatır. Florür sayesinde diş çürümelerini önler ve diş minelerini güçlendirir.

Ekstra Beyazlatıcı Diş Macunu: 13 TL
Çift etkili çıkarıcı leke formülü sayesinde lekeleri hızla çıkarır. Tütün, kahve, çay ve gıda lekelerini büyük ölçüde yok eder. Ağız kokularını giderir ve ferah bir tat bırakır.

Ekstra Beyazlatıcı Diş Macunu Jeli: 13 TL
Çift etkili leke çıkarıcı formül. Tütün, çay, kahve ve gıda lekelerini hızla çıkarır. Florür sayesinde diş çürümelerini önler ve diş minelerini güçlendirir. Diş plakları ve tartar oluşumuna karşı özel bir diş macunudur. İçeriğindeki jel sayesinde nefesinizde kalıcı nane ferahlığı bırakır.

Ekstra Peroksitli Diş Macunu: 14 TL
İnatçı lekeler ve derin bir temizlik için peroksit içerir. Çift etkili leke çıkarıcı formülü sayesinde lekeleri hızla çıkarır. Diş yüzeyi ve diş aralarındaki lekeleri giderir.

5 Dakikada Hassas Dişler İçin Beyazlatma Jeli: 26 TL
Diş hekimlerinin kullandığı oksijenleştirme sistemini kullanarak lekeleri nazik ve etkili bir şekilde çıkarır. Nötr PH’tan dolayı dişetleri ve minelerine zarar vermeden beyazlatır.

5 Dakikada Diş Beyazlatma Jeli: 17.50 TLDiş hekimlerinin kullandığı oksijenleştirme sistemini kullanarak lekeleri nazik ve etkili bir şekilde çıkarır. Nötr PH’tan dolayı diş etleri ve minelerine zarar vermeden beyazlatır. Birçok ağız plağıyla uyumludur.

Damaklıklı Diş Beyazlatma Sistemi: 35 TL
Diş hekimlerinin kullandığı oksijenleştirme sistemini kullanarak lekeleri nazik ve etkili bir şekilde çıkarır. Yumuşak damaklık, dişlerin eşit oranda beyazlamasını sağlar. Ekstra beyazlatıcı gücü sayesinde ilk kullanımda gözle görülür bir beyazlık sağlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT