Annenize sağlıklı bronzluk armağan edin!

Alışveriş Alışveriş Annenize sağlıklı bronzluk armağan edin!

Tarihler: 01 Mayıs 2005 Pazar ~ 08 Mayıs 2005 Pazar

Firma: Spraysun

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 1, 2005 ~ May 8, 2005
Annenize sağlıklı bronzluk armağan edin!

Doğal ürünlerden elde edilen ve anında kalıcı bronzluk sağlayan SPRAYSUN, annenize vereceğiniz en güzel hediye…
Bronz bir tene sahip olmak isteyen annelere en güzel hediye alternatifi İngiltere’den geldi. İngiltere ve Amerika’da kozmetik ödüllerini toplayan SPRAYSUN, güneşin ve solaryumun zararlı ışınlarına maruz kalmadan bronz bir tene sahip olmayı sağlıyor. Bakımına düşkün anneler, ceviz yağından üretilen SPRAYSUN ile anında kalıcı ve sağlıklı bir bronzluğa kavuşuyor.

Sprey ve mendil olmak üzere iki çeşit olarak üretilen SPRAYSUN, kolay kullanımıyla sağlıklı ve kalıcı bronzluğu parmağınızın ucuna taşıyor. SPRAYSUN’ın içeriğindeki DHA şekerleri ciltteki proteinlerle birleştiğinde bronzlaşmayı sağlarken, besleyici ve nemlendirici özelliğe sahip A, C ve E vitaminleri de cilde pürüzsüz ve parlak bir görünüm kazandırıyor. Güzel kokusuyla da dikkat çeken SPRAYSUN’ın içeriğindeki antioksidan aloe barbadensis jel ise hasarlı ciltleri onarıyor.

Kalıcılığı 5 ila 7 gün arasında değişen SPRAYSUN’ın mendili 2-3 saatte sonuç verirken, spreyi ise anında bronzluk sağlıyor. Benzeri olmayan püskürtme teknolojisi sayesinde istenilen miktarı vücudun her yerine eşit şekilde uygulayan SPRAYSUN, leke bırakmama özelliğiyle tüm beden ve yüzde rahatlıkla kullanılabiliyor.
İstenilen sıklıkta kullanılabilen SPRAYSUN, İngiltere ve Amerika’da güneş ışınlarının ve solaryum uygulamalarının yol açtığı istenmeyen etkilere karşı en iyi alternatif olarak seçildi. SUNMED Kozmetik Sanayi ürünleri tarafından ithal edilen SPRAYSUN’ı tüm eczane ve güzellik salonlarında temin etmek mümkün.
(Fiyatı: Sprey 67 YTL / Mendil 5 YTL)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT