Annenizi Baharın Kraliçesi Papatya ile Sevindirin

Alışveriş Alışveriş Annenizi Baharın Kraliçesi Papatya ile Sevindirin

Tarihler: 09 Nisan 2010 Cuma ~ 09 Mayıs 2010 Pazar

Firma: J Beverly Hills

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 9, 2010 ~ May 9, 2010
Anneler Günü yaklaşıyor. En değerli varlığımız annelerimize kendilerini özel ve değerli hissettirecek bir hediye vermeye ne dersiniz?

J Beverly Hills’ten, kuru, boyalı, yıpranmış ve kimyasal işlem görmüş saçlara Papatyalı Bakım.

J Beverly Hills’in tamamen bitkisel özlerden formüle edilen FRAGILE serisindeki Şampuan, Bakım Kremi ve Kür ürünleri, kuru, boyalı ve yıpranmış saçlar için parabensiz ve sülfatsız formülleri ve içeriğindeki papatya sayesinde yıpranmış saçınızı koruyor ve saçın ömrünü uzatıyor.

Papatya, baş derisini rahatlatıyor ve sakinleştiriyor, saç köklerini yumuşatıyor ve kimyasal işlemlerden zarar gören saçınızın yenilenmesini sağlıyor, saçı sedef hastalığı ve diğer baş derisi alerjilerine karşı koruyor.

FRAGILE Şampuan:
Saçınızı özenle temizler. Saçınıza ihtiyacı olan nemi verir. Saçınıza güç, hacim ve parlaklık sağlar. Boyanın ömrünü uzatır.

FRAGILE Conditioner:
Günlük kullanıma uygundur. Saç rengini korur. Parlaklık kazandırır. Saçı kesme ve şekillendirme işlemine hazırlar.

FRAGILE Treatment:
Kuru, boyalı ve yıpranmış saçların haftalık bakımı için. Salonda bakımın evdeki çözümü. Saf, organik bileşenlerden yapılmıştır. Rengin ömrünü uzatır ve parlaklık katar. Saç teli üzerindeki ölü tabakayı alarak taranmayı kolaylaştırır. Saçlara elastik bir yapı kazandırır ve güç katar.

Dünyaca ünlü yıldızların vazgeçilmezi J Beverly Hills, içeriğinde % 100 bitkisel özler içeren ürünleri ile seçkin kuaför salonlarında satışa sunulmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT