Annenizin Saçı Süpürge Olmasın!

Alışveriş Alışveriş Annenizin Saçı Süpürge Olmasın!

Tarihler: 01 Mayıs 2005 Pazar ~ 08 Mayıs 2005 Pazar

Firma: Dyson

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 1, 2005 ~ May 8, 2005
ANNENİZİN SAÇI SÜPÜRGE OLMASIN!

Modern dizaynı ve eşsiz teknolojisi ile temizliği keyfe dönüştüren Dyson’dan anneler gününe özel kampanya...
Dünyanın birçok ülkesinde ve Türkiye’de kullanımda olan İngiltere’nin elktrikli süpürge devi Dyson, anneler gününde anneleri unutmadı.
Anneler gününe özel 24 aya varan vadeler ve 28 YTL’den başlayan taksit avantajları sunan Dyson, böylece her ev kadınına kolay ve etkili temizliğe ulaşma imkanı sunuyor.
Dyson elektrikli süpürgelerinde, torba yerine patentli bir şeffaf hazne kullanılıyor Makinanın gelişmiş siklon teknolojisi sayesinde, hava ile toz tamamen ayrıştırılıyor ve pislikler makinanın içine hapsediliyor. Çıkan temiz hava ise, motor öncesi ve motor sonrası iki ayrı filtre işleminden geçirilerek, soluduğumuz havadan daha temiz olarak makinadan dışarı veriliyor.
Dyson’da toz torbası yerine şeffaf hazne kullanılıyor. Bu nedenle, torba satın almak gerekmediği gibi, hazne, dolduğu zaman kullanıcı tarafından rahatlıkla boşaltılabiliyor.
Katlanabilir teleskop sistem sayesinde hem daha kolay taşınan, hem de daha az yer kaplayan Dyson’ın Emiş azaltma tetiği ile ince kilim ve perdelerin temizliği de kolaylıkla yapılabiliyor.
Allergy ve Animal modellerinde bulunan ömür boyu dayanıklı ve bakteri öldürücülü Hepa filtresi sayesinde alerjik bünyelilere rahat bir nefes aldıran Dyson, aynı özelliği nedeniyle evlerinde hayvan besleyenler tarafından da tercih ediliyor.
Yıl boyu alerjiye neden olan ve ev tozu akarları olarak adlandırılan mikroskobik hayvanların dışkıları, insanlarda alerjiye neden oluyor. Nem ile beslenen bu hayvanlara karşı su ile yapılan temizlik yeterli olmadığı gibi, çoğalmalarını da mümkün hale getiriyor. Dyson’da bulunan Hepa filtre; bakteri, virüs ve akar parçacıklarını yok ettiği için alerjisi olanların en büyük yardımcısı...

SATIŞ NOKTALARI ve FİYAT BİLGİSİ
Dyson elektrikli süpürgeleri tüm seçkin beyaz eşya mağazalarının yanı sıra EnPlus, Evkur, Carrefour ve Elektrolet mağazalarında satılmaktadır. Ayrıca web üzerindeki çeşitli alışveriş sitelerindede Dyson marka elektrikli süpürge satın almak mümkündür.
Dyson DC08T Alerji modeli 1.020 YTL
Dyson DC08T Animal modeli ise 1,140 YTL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT