Anti-Aging ile Yaşlanmayı Durdurun!

Alışveriş Alışveriş Anti-Aging ile Yaşlanmayı Durdurun!

Tarihler: 13 Mart 2006 Pazartesi ~ 15 Mart 2006 Çarşamba

Firma: Tümlab Labaratuvarları

Adres: Valikonağı Cad. No:94 Nişantaşı Nişantaşı İstanbul

Telefon: : (0212) 231 50 79 - 291 29 97

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2006 ~ Mar 15, 2006
TÜMLAB LABORATUARLARI, yaşlanmaya karşı anti-aging tedavi yöntemlerini sizin için tespit ederek, sağlıklı bir yaşam sürmeniz için özel fırsatlar sunuyor.
ANTI-AGING İLE YAŞLANMAYI DURDURUN

Kadıoğlu Sağlık Hizmetleri ile işbirliği yapan TÜMLAB LABORATUARLARI, yaşlanma sonucu hastalanmaları önlemek, güç kaybını engellemek ve uzun süre genç kalmayı sağlayan size uygun Anti-Aging tedavi yöntemlerini tespit etmeniz için özel fırsatlar sunuyor. Nişantaşı Valikonağı ve Bakırköy İncirli Caddesi’nde hizmet veren TÜMLAB, yaşlanmayı durdurarak yaşamın her alanında sağlıklı, zinde ve keyifli bir yaşam sürdürmek için öncelikle kişiye özel bulguları tespit ediyor.

Yaşın ilerlemeye başlamasıyla birlikte sağlığın gittikçe bozulması, pek çok hastalığın ortaya çıkması ve kişinin hem kendine hem de yakınlarına karşı zorluklar yaşaması pek çok insanı korkutur. Geçmişte spor yapmanın ve sağlıklı beslenmenin dışında başka bir önerinin getirilemediği günümüzde TÜMLAB, ilerleyen yaşlarda ortaya çıkabilecek risk faktörlerini belirleyerek önlemler almanızı sağlıyor. TÜMLAB’da yapılan Check-Up’ın ardından Kadıoğlu Sağlık Hizmetleri işbirliği ile Anti-aging ve İç Hastalıkları Uzmanı tarafından konsültasyon yapılarak, kişiye özel Anti-Aging uygulama ve tedavileri belirleniyor.

Anti-Aging, yaşlanmayı mümkün olduğu kadar yavaşlatmak ve vücudun bir bütün olarak orantılı ve sağlıklı yaşlanmasını sağlamak amacıyla uygulanıyor. Cilt dokusunu ve bağlayıcı hücreleri yenilemek, hormonal dengesizlikleri erkek ve kadında ayrı ele alarak dengelemek, cinsel gücü ve sağlığı arttırmak, yaşlanma sonucu oluşabilecek hastalıklara karşı erken tanı ve önlem almak, Anti-Aging `in uygulama amaçları arasında yer alıyor.

Yaşlanma aşamaları günümüzde ölçülerek değiştirilebiliyor. TÜMLAB’da öncelikle kişinin ileri yaşlarda yakalanabileceği hastalıklar, vücuttaki hormonlar ve maddeler belirleniyor ve Anti-Aging alanında başarılı çalışmalara imza atan Kadıoğlu Sağlık Hizmetleri ve TÜMLAB’da önce detaylı bir danışmanlık hizmeti ve laboratuar tetkikleri yapılıyor ve yaşlılığa özel parametrelerin ölçümleri için çeşitli imkanlar sunuluyor.
Anti-Aging sadece Check-Up değildir ama özel bir Check-Up ile başlar.
Bilinen normal Check-up kişinin o anki sağlık durumu hakkında hekime genel bir fikir vermek amacıyla yapılan, şeker metabolizması, kan sayımı, karaciğer fonksiyonları, böbrek fonksiyonları, tiroid fonksiyonları, kolesterol, kan yağlarının tespitini içeren kan testleri ile muayeneden oluşur. Anti-Aging Check-up kapsamında ise bu yapılan testlere ek olarak TÜMLAB’da, vitamin-mineral düzeyleri, antioksidan kapasite ölçümü, detaylı hormon taraması, osteoporoz, menopoz-andropoz tespiti, immün (bağışıklık) sistem değerlendirmesi, tümör marker (belirleyici) taraması vb. ileri testler yapılır. Bu tarama sonuçları da hekime kişinin sağlık durumu ve hastalık riskleri konusunda çok daha net bilgi vererek teşhis ve tedavi imkanı sağlar. Check-up, koruyucu hekimliğinin ikincil koruma aşamasında yer alan bir sağlık taraması iken Anti-Aging uygulaması bireyleri hem birincil, hem de ikincil koruma anlamında değerlendiren ve üçüncül korumaya ihtiyaç bırakmamayı hedefleyen çok önemli bir uygulamadır.
Bu Tedavi Programı Ne Zaman Sonuç Vermeye Başlar?
Bu süre, kişiden kişiye değişmekteyse de, bazıları kendilerindeki değişimi birkaç hafta içinde hissedebilmektedirler. Tedavide, uygun cevabın alınması için ideal süre 3-6 aydır.
Tedavide İlk Yanıtlar Ne Şekilde Görülür?
Yapılan uygun hormon düzenleme tedavisi sonucu hastalar yorgunluk hislerinde azalma, fiziksel aktivitede artış, karamsarlık, yılgınlık ve sinirliliğin ortadan kalkması ve uyku problemlerinin çözülmesi gibi belirtileri hissetmeye başlarlar.
Böyle Bir Programa Hangi Yaşta Başlanır?
Programın estetik cerrahi, uygun egzersizler ve besinsel düzenlemeler bölümüne başlamak için herhangi bir yaş sınırı yoktur. Detaylı, tam kan ve hormon testleri, ayrıca bazı değerlendirmeler bize, hormon seviyelerinde azalmanın başladığını gösterir. Kişilerin faklı yapıları gereği, farklı ihtiyaçları bulunmaktadır, bu nedenle kişilerin hormon modülasyonu tedavileri de farklı olarak düzenlenir. Özellikle böyle bir programa her yaşta başlanabilir. Ancak genç yaştaki yetişkinlerde, hormonal modülasyon yerine beslenme ve egzersiz komponentleri ön plandadır. Estetik düzeltmeler ise tedavi öncesi veya tedavi sırasında yapılabilir.
Anti-Aging Uygulamanın Faydaları:
· Hafıza ve kavrama fonksiyonunu güçlendirip konsantrasyonu artırır.
· Yaşlılıkta görülen sinirliliği azaltıp, uyku bozukluğunu giderir.
· Metabolizmayı düzenleyerek enerji seviyesini arttırır.
· Kişinin kendini enerjik ve zinde hissetmesini sağlar.
· Vücuttaki yağ kitlesini %14.8 oranında azaltır.
· Kas kitlesini %8 oranında arttırarak, fiziksel gücü ve kondisyonu yükseltir.
· Cinsel gücün tekrar kazanılmasını sağlar.
· Egzersiz kapasitesi ve fiziksel aktiviteyi yükseltir. Vücut şeklini düzeltir.
· Ruhi durumunu güçlendirir, sorunlarla başa çıkma potansiyelini arttırır ve tam bir iyilik hali yanında yüksek moral sağlar.
· Vücutta kan akımını düzenler. Kolesterol seviyesini düşürür. LDL (Kötü) kolesterolü azaltır, HDL (iyi) kolesterolü yükseltir.Lipid düzeylerini normale getirir.
· Kemiklerdeki mineral yoğunluğu arttırır.
· Yaşlılıkta zayıflayan immün sistemi kuvvetlendirerek ortaya çıkabilecek hastalıklara karşı korur.
· Yaralanma veya cerrahi müdahalelerden sonra, dokular daha çabuk kaynar ve enfeksiyon riski azalır.
· Yaşlılıkta ince, kırışık ve kuru olan deriyi düzeltir. Cilt daha kalın, elastik ve gergin hale gelir. Başka bir deyimle gençleştirir. Anti-Aging sadece Check-Up değildir ama özel bir Check-Up ile başlar. Bilinen normal Check-up kişinin o sanki sağlık durumu hakkında hekime genel bir fikir vermek amacıyla yapılan, şeker metabolizması, kan sayımı, karaciğer fonksiyonları, böbrek fonksiyonları, tiroid fonksiyonları, kolesterol, kan yağlarının tespitini içeren kan testleri ile muayeneden oluşur. Anti-Aging Check-up kapsamında ise bu yapılan testlere ek olarak, vitamin-mineral düzeyleri, antioksidan kapasite ölçümü, detaylı hormon taraması, osteoporoz, menopoz-andropoz tespiti, bağışıklık sistemi değerlendirmesi, tümör marker (belirleyici) taraması vb. ileri testler yapılır. Bu tarama sonuçları da hekime kişinin sağlık durumu ve hastalık riskleri konusunda çok daha net bilgi vererek teşhis ve tedavi imkanı sağlar. Check-up, koruyucu hekimliğinin ikincil koruma aşamasında yer alan bir sağlık taraması iken Anti-Aging uygulaması bireyleri hem birincil, hem de ikincil koruma anlamında değerlendiren ve üçüncül korumaya ihtiyaç bırakmamayı hedefleyen çok önemli bir uygulamadır.
Tümlab Nişantaşı : Valikonağı Cad. No:94
Tel: (0212) 231 50 79 - 291 29 97
Tümlab Bakırköy : İncirli Cad. No:9
Tel: (0212) 660 04 48 - 660 04 31
www.tumlab.com


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT