Araç Takibi Cebe Girdi!

Alışveriş Alışveriş Araç Takibi Cebe Girdi!

Tarihler: 24 Nisan 2006 Pazartesi ~ 30 Nisan 2006 Pazar

Firma: Cenicon

Telefon: 0212 335 05 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2006 ~ Nis 30, 2006
Artık GPS sistemiyle hem internetten hem de cep telefonundan araç takibi yapabilmek mümkün...
Araç Takibi Cebe Girdi!

Türkiye’de ilk kez Cenicon tarafından kullanıma sunulan özel GPS sistemiyle, artık cep telefonuyla araç takibi yapabilmek de mümkün hale geldi. Üstelik aracın konumunu mahalle mahalle, sokak sokak ayrıntılı bir harita üzerinde görebiliyorsunuz. Cenicon’un GPS araç takip ve yönetim sistemi çözümlerinden yararlananlar, cep telefonu üzerinden takip hizmetini kullanmak için hiçbir ek ücret ödemiyorlar. Bu hizmet sayesinde tüm veliler çocuklarının servisini izleyebiliyor, şirketler sahadaki araçlarını kolaylıkla takip edebiliyor...

Katma değerli mobil telekomünikasyon servislerinin öncü ismi Cenicon, 2006 yılıyla birlikte inanılmaz teknoloji ürünlerini kullanıma sunmaya başladı. Cenicon’un en yeni ürünü ise cep telefonu üzerinden araç takibi yapılabilmesini mümkün kılan GPS sistemi. Bu hizmet sayesinde aracı dilerseniz internetten dilerseniz cep telefonunuzdan takip edebiliyorsunuz. Araçların konumlarını ayrıntılı bir harita üzerinde gösteren sistem büyük bir kullanım kolaylığı sunuyor. Cenicon’un GPS tabanlı araç takip sistemi çözümlerinden yararlanan herkes, cep telefonu üzerinden takibi de ücretsiz olarak yapabiliyor.

Cenicon’un yeni kullanıma sunduğu GPS araç takip sistemi sayesinde, araçlarınızı ayrıntılı harita üzerinde mahalle mahalle, sokak sokak izleyebiliyorsunuz. Pek çok ilimizin detaylı haritalarının yer aldığı sistem, takip edilebilecek araç sayısına bir sınırlama getirmiyor. İsterseniz tek bir aracı, isterseniz yüzlerce araçlık dev bir filoyu kolaylıkla izleyebiliyorsunuz. Böylece çocuklarının bindiği servisin nerede bulunduğunu görmek isteyen anne babalardan, sahadaki dağıtım filolarını izlemek isteyen kurumlara kadar herkes Cenicon’un sunduğu yeni ve gelişmiş sistemden kolaylıkla yararlanabiliyor. Tek yapılması gereken ise, internet ya da cep teflonundaki haritaya bakmak.

Cenicon Genel Müdürü Çağatay Arslan cep telefonu üzerinden araç takip sistemi konusunda şu bilgileri veriyor: “Cenicon olarak yarının mobil dünyasını bugünden yaratmaya ve kullanıcılarımızın en avantajlı hizmetlere ulaşmasını sağlamaya çalışıyoruz. Cep telefonu üzerinden GPS tabanlı araç takip sistemimizin tam anlamıyla bir devrim niteliği taşıdığını belirtmek isterim. Çünkü hem araçları cep telefonundaki ayrıntılı bir harita üzerinde izleyebiliyor, hem de bunun için ek bir ücret ödemiyorsunuz. GPS sistemiyle çalışan bu hizmetimizden yararlananlar, aynı zamanda internet üzerinden de izleme yapabiliyorlar. Önümüzdeki dönemde de cep telefonu kullanıcılarına pek çok sürprizimiz olacak.”

Cenicon’un araç takip ve yönetim sistemi çözümlerinden yararlanmak ve cep telefonu üzerinden takip konusunda ayrıntılı bilgi almak için 0212 335 05 00 numaralı telefondan Cenicon’la temasa geçilebiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT