Arazi Aracı Kullanan Babalara En Güzel Hediye Land Rover Experience Center

Alışveriş Alışveriş Arazi Aracı Kullanan Babalara En Güzel Hediye Land Rover Experience Center

Tarihler: 11 Haziran 2007 Pazartesi ~ 17 Haziran 2007 Pazar

Firma: Land Rover

Telefon: 0216 469 48 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 11, 2007 ~ Haz 17, 2007
Babalar Günü’nde babasına yıllar boyunca unutamayacağı bir deneyim yaşatmak isteyenler için en anlamlı hediye Land Rover Experience Center’daki eğitim programları....
ARAZİ ARACI KULLANAN BABALARA EN GÜZEL HEDİYE LAND ROVER EXPERIENCE CENTER

Babaların, zorlu arazi koşullarında eğlenceli zamanlar geçireceği ve aynı zamanda eksiksiz birer off-roader olabileceği Land Rover Experience Center, özellikle SUV tipi otomobiller kullanan babalar için en anlamlı Babalar Günü hediyesi.

Her yıl Haziran’ın 3’üncü pazarında kutlanan Babalar Günü, bu yıl 17’sine denk gelirken, Babalar Günü hediyesi telaşına girenler için Land Rover benzersiz bir alternatif sunuyor.
İstanbul Büyükçekmece Gölü kıyısında yer alan Wattabe’de verilen eğitimler, özellikle arazi aracı kullanan, arazide ilerlemeyi seven babalar için birebir.

Babalar Günü’nde babanızı, çocukluk yıllarına döndürecek eğlenceli bir gün hayal edin.
Land Rover Experience Center’da, babanız büyüklere uygun “oyuncaklar” Freelander veya Discovery 3 modelleri ile çok çeşitli arazi koşullarının simule edildiği parkurda hem arazi aracı kullanma yeteneğini geliştirecek hem de unutamayacağı bir hediyenin keyfini yıllar boyunca hatırlayacak.

Merkezi İngiltere olan Land Rover Experience’larda sertifikalandırılan eğitmenler eşliğinde gerçekleşen programlarda çeşitli seviyelerde arazi sürüş eğitimleri mevcut.

Yarım gün süren “Tanışma Programı”, tam gün süren Seviye 1, Seviye 2, Vinçleme Eğitimi, GPS ile Yön Bulma veya Kişiye Özel Program uygulamaları ile Land Rover Experience Center her türden arazi sürüş meraklısını eğitime çağırıyor.
Land Rover Experience Center ile ilgili daha detaylı bilgi ve başvuruda bulunmak için; www.landroverexperience.com.tr internet adresi veya 0216 469 48 50 numaralı telefon aranabilir.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT