Arena`dan Büyük Bedenlere Özel Mayo Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Arena`dan Büyük Bedenlere Özel Mayo Koleksiyonu

Tarihler: 03 Ağustos 2010 Salı ~ 03 Eylül 2010 Cuma

Firma: Arena

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 3, 2010 ~ Eyl 3, 2010

ARENA’DAN BÜYÜK BEDENLERE ÖZEL MAYO KOLEKSİYONU

ARENA’nın 2010 Yaz Koleksiyonu için özel olarak tasarladığı “Body Fit Serisi” ile büyük bedenler de artık fit bir görünüme sahip olacak.

Her türlü detayın düşünülerek hazırlandığı Body Fit Serisi ile büyük bedenler için artık fit bir görünüm imkansız değil. İhtiyaçlara maksimum düzeyde cevap veren koleksiyon vücut hatlarını toparlayıcı bir özelliğe sahip. ARENA Body Fit Serisi, içindeki korse desteğiyle vücudu şekillendirip, karın bölgesindeki fazlalıkların görünümü ortadan kaldırıyor. Göğüs bölgesindeki destek ile de kadınları mükemmel bir görünüm kazandırıyor. 42-50 beden aralığındaki kadınlar için özel olarak üretilen mayoların askıları da istenildiği gibi ayarlanabiliyor.

İpeksi ve son derece dayanıklı özel kumaşlardan üretilen mayolar; kolay kuruma, güneşe karşı dayanıklılık ve klora karşı koruma özellikleriyle de dikkat çekiyor. ARENA Body Fit Serisi tüm Sportive mağazalarının yanı sıra, seçkin spor mağazalarında da tatilde istediği gibi ince bir görünüme sahip olmak isteyen kadınların beğenisine sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT