Ares Fatburn İle 15 Dakikada Mükemmel Vücut

Alışveriş Alışveriş Ares Fatburn İle 15 Dakikada Mükemmel Vücut

Tarihler: 29 Aralık 2008 Pazartesi ~ 04 Ocak 2009 Pazar

Firma: Ares Fatburn

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 29, 2008 ~ Oca 4, 2009
ARES FATBURN İLE 15 DAKİKADA MÜKEMMEL VÜCUT

Hızla geçip giden günümüzde çalışmak, dinlenmek ve sosyal aktivitelere zaman ayırmak için 24 saat yetersiz kalıyor. Tüm bu koşturma içinde sağlığımız ve vücudumuza da gerekli zamanı ayırıp spor yapma imkanı bulamıyoruz.
Ancak artık gelişen teknoloji sayesinde spor yapmak için uzun süreler ayırmanıza gerek kalmıyor. Son yılların en ilgi çekici buluşlarından birisi olarak dikkat çeken Ares Fatburn, haftada 3 gün sadece 15 dakika kullanıldığında tüm kasların çalışmasını sağlayarak kalbi yormadan, kan akışını ve kandaki oksijen miktarını arttırarak 1 saatlik fitness çalışmasına eşdeğer performans sağlıyor.

Tüm vücuda uygulanan güçlü elektronik stepper’le kaslar hızlı ve sistemli olarak uyarılıyor. Düzenli kullanım sonucunda daha diri, daha genç ve daha güzel bir bedene kavuşmak mümkün oluyor.

Kolajen üretimini arttırarak zihinsel ve bedensel stresin azalmasını da sağlayan Fatburn, sırt ve bel ağrılarını azaltıp, selülit oluşumunu engelliyor ve kemikleri yoğunlaştırıyor.

ARES Fatburn, spor programları ile birlikte uygulandığında, kasların çok daha kısa sürede güçlenmesine yardımcı oluyor. Günde sadece 15 dakikalık bir uygulama ile vücudun her bir bölgesindeki kasları güçlendiriyor. Çalışma esnasında kaslar saniyede 50 kez kasılarak en küçük kılcal damarlara kadar kan pompalanmasını sağlıyor.

ARES Fatburn, sağlığı ve güzelliği ekstra zaman ve para harcamanıza gerek kalmadan ayağınıza getiriyor. 1.950 YTL satış fiyatı olan Ares Farburn’ne peşin fiyatına ayda 195 YTL ödeyerek 10 taksitte sahip olabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT