Arkadaşını Vatan’a, Teknolojiyi Bedavaya Getir!

Alışveriş Alışveriş Arkadaşını Vatan’a, Teknolojiyi Bedavaya Getir!

Tarihler: 25 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 14 Haziran 2009 Pazar

Firma: Vatan Bilgisayar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2009 ~ Haz 14, 2009
Arkadaşını Vatan’a, Teknolojiyi Bedavaya Getir!
Tüm Vatandaşlara uygun indirimler ve vadeler sunan Vatan Bilgisayar; şimdi devamlı müşterilerini VatanCARD ile farklılaştırarak, onlara cazip fiyat ve ödeme seçeneklerinin yanında bedava ürün sahibi olabilme fırsatı sunuyor

VatanCARD sahipleri, hem alışverişlerinde daha fazla indirim veya daha uzun vade imkânından yaralanırken hem de Vatan Bilgisayar ile tanıştıracakları sevdiklerinin Vatan Bilgisayar’dan yapacakları alışverişlerinden yüzde 5 VPARA biriktirerek istedikleri ürüne bedava sahip olacaklar.

Vatan Bilgisayar, VatanCARD sahiplerine sunduğu bu ayrıcalıklar ile Türk Tüketicisini teknolojiye bir adım daha yaklaştıracak.

İletişim ve Vatandaşlık bilgilerinizi Vatan Bilgisayar ile paylaşarak Vatan Bilgisayar mağazaları, çağrı merkezi veya internet sitesinden anında ve hiçbir ücret ödemeden VatanCARD’ınıza sahip olabilirsiniz.

VatanCARD sahibi olun, siz de özel avantajlardan ve ayrıcalıklardan yararlanın!


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT