Armani ile Sephora`da Anneniz Kendini Kraliçe Gibi Hissedecek!

Alışveriş Alışveriş Armani ile Sephora`da Anneniz Kendini Kraliçe Gibi Hissedecek!

Tarihler: 04 Mayıs 2011 Çarşamba ~ 08 Mayıs 2011 Pazar

Firma: Sephora

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2011 ~ May 8, 2011

Armani’den annenizi mutlu edecek sadece Sephora mağazalarında bulabileceğiniz çok özel iki teklifimiz var!
Yılın bu en özel gününde annenize ayrıcalıklı bir hediye vermek ister misiniz? Sephora Mağazaları’nda Anneler Günü için özel birbirinden farklı hediye alternatifleri ve parfümlerde özel avantajlar sizleri bekliyor.

Türkiye’nin hem kadın hem de erkek parfümündeki tartışılmaz lideri Giorgio Armani, Anneler Günü için size çok özel iki teklif sunuyor.

Armani’den yapacağınız bir büyük boy parfüm alışverişine Emporio Armani imzalı bayan çantası, biri büyük boy parfüm olmak üzere iki ürün alışverişinize ise değeri 80 TL olan Emporio Armani Diamonds Edp 30 ml ya da değeri 87 TL olan Giorgio Armani Attitude EDT 30 ml parfüm hediyeniz. Farklı hediye seçenekleriyle hem anneniz hem de kendiniz için bu anneler gününü unutulmaz kılın. *Hediyeler stoklarla sınırlıdır.

Etkileyici ve Bağımlılık Yaratan Sıradışı Bir Parfüm Emporio Armani Diamonds
Kendine güvenen kadının kokusu olan Emporio Armani Diamonds çiçeksi bir koku. En güzel güllerin çevresinde, meyvemsi liçinin dokunuşu, baştan çıkarıcı ahududu ve vetiverin muhteşem uyumu ile taze, keskin ve feminen bir his yaratır.

Güçlü ve Kendinden Emin Erkeklerin Parfümü Giorgio Armani Attitude
Güçlü ve hassas aroması ile oryantal ve odunsu bir koku olan Attitude, baş notasında Sicilya limonu,kalp notasında kahve özü ve dip notasında sedir ile maskülenliği en dikkat çekici haliyle vurguluyor.Güçlü ve kendinden emin bir erkek için mutlak erkeksiliğin kokusu. Gizemi, doğal zarafeti ve erkeksiliği yansıtan bir duruş .

Yves Saint Laurent`den Şık ve Bakımlı Annelere Özel!
Değerli annelerinize şık ve özel bir Yves Saint Laurent’den geliyor… Dünyanın en büyük Haute Couture markalarından biri olan Yves Saint Laurent’den anneler gününü ayrıcalıklı kılacak seçenekler. Sadece Sephora Mağazalarına özel Yves Saint Laurent imzalı makyaj çantası ve makyaj çantasının olmazsa olmazları Mascara Singulier 2ml, Waterproof Göz Kalemi ve Mini Top Secrets Bi-Phase eye Make-Up Remover 10ml göz makyajı ürünleri Yves Saint Laurent’den yapacağınız 200 TL’lik alışverişiniz karşılığında hediyeniz*. Bu değerli hediyeler ve şık alternatiflerle hem kendinizi hem de annenizi bu özel günde şımartın.
*Hediyeler stoklarla sınırlıdır.

Gözlerinizin Güzelliğini Ortaya Çıkarın
Tüm üstünlükleri bir arada sunan Mascara Singulier,

Tek üründe üç etki: dolgun, uzun ve ideal kıvrıma sahip kirpikler... Kirpiği kaplamadaki üstünlüğüyle, kirpik diplerinde yoğunlaşan sık bir görünüm yaratarak, gözlere eyeliner uygulanmış gibi karşı konulmaz bir çekicilik kazandırır. Özel fırçası sayesinde kirpikler tek tek bir yelpaze gibi ayrılırken, ideal sıklıkta bir görünüme kavuşur.

Yves Saint Laurent Farkını Dessin De Regard Waterproof Göz Kalemiyle Yaşayın
Yves Saint Laurent waterproof göz kalemi tende kolayca kayan yumuşak dokusu ile farklı etkiler yaratır. Sürme etkisiyle bakışlara derinlik kazandırır, eyeliner etkisiyle kirpiklerde sık görünüm ve belirginlik kazandırır. Göz gölgelendirme etkisiyle, farın kalıcılığını arttıran ve renklerin ortaya çıkmasını sağlayan baz işlevi görür. Üstelik kalıcılık özelliğiyle şimdi her türlü duyguya karşı dayanıklı.

Yves Saint Laurent çift fazlı yeni ‘top secret’ göz makyajı temizleyicisi Top Secrets Bi-Phase eye Make-Up Remover su geçirmez ve uzun süre kalıcı olanlar da dahil olmak üzere tüm makyajı kısa sürede kolayca temizler ve yağlı bir his bırakmaz. Makyaj artığı bırakmadan göz çevresini arındırır, temizlenen göz kapakları yumuşak ve ışıltılı görünür, kirpiklerin beslenmesine yardımcı olur.

Sephora mağazalarına gelin en güzel fırsatlar ve hediyeler sizin olsun!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT