Artık Bebekler de Bisiklet Keyfini Yaşayacak...

Alışveriş Alışveriş Artık Bebekler de Bisiklet Keyfini Yaşayacak...

Tarihler: 22 Mart 2010 Pazartesi ~ 24 Mart 2010 Çarşamba

Firma: Joker

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2010 ~ Mar 24, 2010

Smart Trike Recliner, bebeğe güvenli ve rahat bir sürüş pozisyonu sağlamanın yanında multi-pozisyon ayarlanabilir tutamaçları ile ebeveynlerin bisikleti kolayca yönlendirmesine, freni bırakıldığında ise bebeğin bağımsız olarak sürüş keyfini yaşayarak, eğlenmesine imkan veriyor. Ayarlanabilir koltuğunun sırt desteğinin arkaya doğru yatırılması sayesinde bebeğiniz uyuduğunda da güvenle kullanabileceğiniz Smart Trike Reclineer’ın çeşitli renklere sahip dayanıklı kılıfı çıkarılarak yıkanabiliyor. Ebeveynler için kullanışlı ve pratik bir çantası da bulunan Smart Trike Recliner JOKER Mağazaları’nda 349 TL’ye satışa sunuluyor.

Smart Trike Recliner, Toy Innovation Awards 2009’da eğlence ve spor kategorisinde birincilik, Right Start Award kapsamında, 0-3 yaş kategorisinde en iyi oyuncak, "Otur ve Sür" kategorisinde ise "Altın Ödül" olmak üzere pek çok ödülün de sahibi.

6 ay ve üzeri bebekler için geliştirilmiş ve bu özel ürüne sahip olmak isteyen anne ve anne adaylarının yapması gereken tek şey; en yakın JOKER Mağazası’na uğramak veya www. joker.com.tr’yi ziyaret etmek...

Anne ve anne adaylarına sunduğu geniş ürün çeşitliliği ile farkını gösteren JOKER Mağazaları, bebeklerin beslenmeden dinlenmeye, seyahatten gezintiye, tuvalet eğitiminden banyo zamanına, sağlık ve bakımından güvenliğine, oyuncaktan giyimine kadar tüm ihtiyaçlarına aynı çatı altında cevap veriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT