Artık Kara Kartalların da arama kartı var

Alışveriş Alışveriş Artık Kara Kartalların da arama kartı var

Tarihler: 28 Ekim 2005 Cuma ~ 30 Ekim 2005 Pazar

Firma: Milleni.com

Adres: Beşiktaş Store’larda, PTT’ler, büfeler, marketler ve gazete bayileri Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 28, 2005 ~ Eki 30, 2005
Beşiktaş taraftarlarına müjde. Alo 1903 arama kartları, Kara Kartalların telefon faturası derdine son veriyor.
Artık Kara Kartalların da arama kartı var!

Beşiktaş taraftarları artık telefon faturası düşünmeden rahat rahat görüşme yapabiliyor. Kara kartallar için özel olarak hazırlanan ve deplasmana giden taraftarların da yanlarından ayırmadıkları Alo 1903 arama kartları, hem yüksek kaliteli hem de ekonomik görüşme imkanı sunuyor.

Şehirlerarası, milletlerarası ve cep telefonu araması yapmak isteyen Beşiktaş taraftarları artık kendi kulüplerinin özel arama kartını kullanabiliyorlar. Hem yüksek kaliteli hem de ekonomik görüşme olanağı sunan Alo 1903 arama kartları Beşiktaş taraftarlarından büyük ilgi görüyor. Sabit hatlı telefonların yanı sıra tüm ankesörlü telefonlarda da kolaylıkla kullanılabilen Alo 1903 arama kartları, Trendikom güvencesiyle ve Milleni.com Türkiye’nin üstün altyapı olanaklarıyla sunuluyor. 10 YTL’lik fiyatla satışa sunulan Alo 1903 arama kartları Beşiktaş Store’larda, PTT’ler, büfeler, marketler ve gazete bayileri gibi satış noktalarında kolaylıkla bulunabiliyor.

Arama kartı kullanımının ülkemizde her geçen gün artış gösterdiğine dikkat çeken Milleni.com Türkiye Genel Müdürü Tuğrul Cora şunları söyledi: “Avrupa’da oldukça yoğun bir kullanımı olan arama kartları Türkiye’de de giderek yaygınlaşıyor. Milleni.com Türkiye altyapısını kullanarak pratik, ekonomik ve kaliteli görüşme imkanı sunan arama kartlarının arasına Beşiktaş taraftarları için özel olarak hazırlanan Alo 1903 kartları da eklendi. Telekom alanında en kaliteli ve ekonomik hizmeti sunmanın yolu, yüksek teknolojiyi etkin bir şekilde kullanmaktan geçiyor. Biz de tüm faaliyetlerimizi bu düşünce doğrultusunda düzenliyoruz.”

Alo 1903 arama kartlarının ilk günden itibaren büyük ilgi gördüğünü belirten Trendikom Genel Müdürü Ömer Çelik ise şu noktalara değindi: “Alo 1903 arama kartlarıyla Beşiktaş taraftarına hizmet vermekten dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Koşulsuz müşteri memnuniyetini hedefleyen bir firma olarak, tüm Alo 1903 arama kartı kullanıcılarına en iyi görüşme olanaklarını sağlamak için çaba harcıyoruz. Avantajlı, uygun fiyatlı ve yüksek kaliteli görüşme yapmak isteyen Beşiktaş kulübü taraftarlarının Alo 1903 arama kartlarını tercih edeceğine inanıyorum. Alo 1903 arama kartlarının tüm Beşiktaş camiasına hayırlı olmasını dilerim.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT