Asgold’dan Gelinlere Özel Düğün Seti: Aşkın Pırıltısı

Alışveriş Alışveriş Asgold’dan Gelinlere Özel Düğün Seti: Aşkın Pırıltısı

Tarihler: 10 Ağustos 2011 Çarşamba ~ 10 Eylül 2011 Cumartesi

Firma: Asgold

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 10, 2011 ~ Eyl 10, 2011

Kadınların hayallerini gerçekleştiren Asgold, en mutlu günlerinde de kadınlara pırlantanın büyülü ışıltısını sunuyor. Pırlanta şıklığındaki zirkon taşlı yüzük, kolye, küpe ve bileklikten oluşan Asgold düğün seti, gelinlerin pırlanta ışıltısındaki takılara sahip olmalarını sağlıyor.

Asgold, kadınların en özel günlerinde onları yalnız bırakmayarak en az onların ışıltısı kadar pırıltılı bir set hazırladı; “Aşkın Pırıltısı”... Asgold özel düğün seti, gelinleri, hayallerindeki şıklık ve zarafet ile buluşturarak bu unutulmaz günü eşsiz kılıyor.

Kadınların en özel gününde onların tamamlayıcı olan Asgold, 14 ayar beyaz altına işleyen usta eller tarafından özel olarak üretildi. “Aşkın Pırıltısı” gelinlerin ışıltısına, şıklığına ve zarafetine göre oldukça uygun fiyatıyla da dikkat çekiyor.

Bu anlamlı günü yüzük, kolye, küpe ve bileklikten oluşan Aşkın Pırıltısı özel düğün setin ile taçlandırmak isterseniz Asgold satış mağazaları veya Atasay mağazalarına uğramanız yeterli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT