Aşk Kadar Zarif Arte Bianco Tasarımları

Alışveriş Alışveriş Aşk Kadar Zarif Arte Bianco Tasarımları

Tarihler: 06 Şubat 2012 Pazartesi ~ 14 Şubat 2012 Salı

Firma: Kütahya Porselen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 6, 2012 ~ Şub 14, 2012

Kütahya Porselen’den sevginizi ifade etmenin yolu:Aşk Kadar Zarif Arte Bianco Tasarımları

Kütahya Porselen, 14 Şubat Sevgililer Günü için şık ve tutkulu bir hediye alternatifi sunuyor. Arte Bianco serisinden “kalp vazo” ve “kalpli fincan” ile sevgilinize hoş bir jest yapabilir ve 14 Şubat’ı unutulmaz bir güne dönüştürebilirsiniz.

Kütahya Porselen, yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü için sunduğu ürünlerle aşkınızın zarafetini yansıtıyor. Kalp formlarıyla sevginizi ifade edebileceğiniz tasarımlar, modern çizgileriyle de göz kamaştırıyor.

Bu ürünler arasında bulunan kalp vazo renkleriyle, aşkı adeta yeniden tanımlıyor. Tasarımıyla dikkat çeken kalp vazoyu, tek bir gül ile sevgilinize armağan ederek o’na “eşsiz” olduğunu bir defa daha hissettirebilirsiniz. Vazo, 57 TL’den satışa sunuluyor. Kalpli fincan ise bu özel günde sevginizi ona anlatabileceğiniz diğer bir tasarım… Aşkın rengi kırmızıyla daha çarpıcı hale gelen fincanın tabak bölümünde sevgilinizin en çok sevdiği kurabiyeler için ayrılan bir bölüm de var. Kalpli fincanın fiyatı; 56 TL…

14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgilinize ömür boyu saklayacağı bir armağan vermek için Kütahya Porselen mağazalarını veya Kütahya Porselen ürünlerinin yer aldığı Türkiye’nin dört bir yanındaki Corner Collection mağazalarını ziyaret edebilir, internet üzerinden sipariş vermek için ise www.porselensepeti.com adresine tıklayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT