Aşk Rüzgarı Tepe Nautilus`ta Esecek

Alışveriş Alışveriş Aşk Rüzgarı Tepe Nautilus`ta Esecek

Tarihler: 08 Şubat 2010 Pazartesi ~ 14 Şubat 2010 Pazar

Firma: Tepe Nautilus

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 8, 2010 ~ Şub 14, 2010

8 – 14 Şubat tarihleri arasında Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi’ne gelen ziyaretçiler “Eski Film Afişlerinde Aşk Sergisi”ni görebilecek, nostaljik aşk parçalarını 45’lik plaklardan dinleyecek ve barkovizyondan en güzel aşk filmlerinden sahneler izleyerek eski aşkların yoğun duygusallığını hissedebilecekler. Tüm bunların yanı sıra 14 Şubat günü ziyaretçiler, usta tiyatro sanatçısı ve TV programcısı KENAN IŞIK’ın yorumuyla en güzel aşk şiirlerini dinlerken 35 TL üzeri alışverişlerinde “AŞK ÇİKOLATALARI”na sahip olacaklar.

USTA TİYATRO SANATÇISI KENAN IŞIK ŞİİRLERLE AŞKI YORUMLAYACAK
14 Şubat Sevgililer Günü’nde KENAN IŞIK en güzel aşk şiirlerini yorumlamak ve Sevgililer Günü’nde Tepe Nautilus’u tercih eden ziyaretçilerle aşk üzerine söyleşi yapmak için Tepe Nautilus Alışveriş Denizi’nde olacak.

Kenan Işık, 14 Şubat saat 16.00 - 17.30 saatleri arasında Tepe Nautilus Alışveriş Denizi’nde Aşk Rüzgârına kapılanlarla bir araya gelecek.

TEPE NAUTİLUS’TAN HERKESE AŞK ÇİKOLATALARI
Aşk rüzgârına kapılan sevgililere Tepe Nautilus Alışveriş Denizi’nden “AŞK ÇİKOLATALARI” hediye ediliyor. 14 Şubat günü 35 TL ve üzeri alışveriş yapan sevgililer, Tepe Nautilus’tan Sevgililer Günü hediyesi olarak “AŞK ÇİKOLATALARI”na sahip olabilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT