Aşkın Hilfiger Denim Hali

Alışveriş Alışveriş Aşkın Hilfiger Denim Hali

Tarihler: 11 Şubat 2008 Pazartesi ~ 14 Şubat 2008 Perşembe

Firma: Hilfiger

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2008 ~ Şub 14, 2008
AŞKIN HILFIGER DENIM HALİ…
Hilfiger Denim, Sevgililer Günü’nde her biri Amerika ve Avrupa tarihinin ikon haline gelmiş dönemlerinden ilham almış koleksiyonunda sevgililere birçok seçenek sunuyor.

Koleksiyonda bazı parçalar ile erkekler James Dean havasına bürünürken; kadınlar, Marilyn Monroe’nun eşsiz pırıltısını taşıyor.
Kolesiyonun diğer bir teması ise sevgilileri gösterişli kıyafetler ile haşmetli bir 18.yüzyıl şatosundaki görkemli bir partiye götürüyor.

Hilfiger Denim, bu temalara ek olarak kolekisyonunda ki pırıltılı madalyalar ve hoş süslemeli ceketler ve gömlekler ile Amerikan tarihinin en ihtişamlı dönemlerine uzanıyor.
Sevgililer Günü’nde Hilfiger Denim’in sunduğu farklı seçeneklerle sevdiğinizi mutlu edebilir; bu 14 Şubat’ı James Dean ruhuyla, 18.yüzyıl gösterişiyle veya ihtişamlı Amerika dönemleriyle yaşayabilirsiniz.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT