Aşkın Keyfi Nestlé ile Büyüyecek

Alışveriş Alışveriş Aşkın Keyfi Nestlé ile Büyüyecek

Tarihler: 02 Şubat 2012 Perşembe ~ 14 Şubat 2012 Salı

Firma: Nestle

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2012 ~ Şub 14, 2012

Hayatın küçük keyiflerini büyütmeyi hedefleyen Nestlé, yeni kampanyası “Nestlé Hayata Çikolata!” ile bu sevgililer gününde de aşkın keyfini büyütecek. Türkiye genelinde 20 farklı süpermarket noktasında 4-5 ve 11-12 Şubat tarihlerinde Nestlé Çikolata veya Nestlé Çikolatali Bisküvi & Kurabiye çeşitlerinden 4 adet alan çikolataseverler, Kalpli büyük hediye standında sevdikleri için sürpriz hediyeler kazanacaklar.

Hayata Çikolata sloganıyla hayatın her alanında büyük- küçük herkesin vazgeçilmez markası olan Nestlé, en keyifli anlarınıza ortak olmaya devam ediyor. Sevgililer Günü’nde de sevgilinizi nefis Nestlé çikolataları ile şımartabilir, üstelik aldığınız ürünlerle beraber sürpriz hediyelerin de sahibi olabilirsiniz.

Sevgililer Günü nde sevdiklerimizi hatirlamak ve ufak da olsa sevgimizi gosteren hediyelerle bu keyfi buyutmek elbette olmazsa olmaz. Sevgililer Günü öncesindeki hazırlıklar için süpermarket alışverişi de hazirliklarin onemli bir parcasi. Sevgililer Günü’nün vazgeçilmezlerinden Nestlé Çikolata da bu keyifli anı büyütmek için bu dönemde süpermarketlerde olacak. 4-5 ve 11-12 şubat tarihlerinde Türkiye genelinde 20 farklı süpermarket noktasında Nestlé Çikolata ya da Nestlé Çikolatalı Bisküvi&Kurabiye çeşitlerinden toplam 4 adet alan çikolataseverler Nestlé Sevgililer Günü konseptli büyük hediye standındaki 9 kırmızı çekmeceden süpriz hediyelerini seçecekler.

Nestlé’den sürpriz hediyeler kazanmak için yapmanız gereken tek şey satın alacağınız 4 adet ürünle Nestlé standına uğramak. Nestlé’nin kalp dekorlu sımsıcak stantlarına Nestlé ürünleriyle gelenler Kırmızı Aşk Gülleri, Sevgili Eldivenleri ve Nestlé Yastıkları gibi keyifli hediyelere sahip olarak sevdiklerini mutlu edecekler. Sürpriz hediyeler kazanıp sevdiklerinizi mutlu etmek için Migros Cevahir, Migros Capitol, Migros Ataşehir, Maltepe Park gibi belirlenen alışveriş merkezlerine uğrayabilirsiniz.

Aşk ve Çikolata Ayrılmaz Bir İkili

Binlerce yıldır kakao ve onun mükemmel hale getirilmiş hali olan çikolatanın güçlü bir afrodizyak olduğuna inanılır. Dünya genelinde çeşitli kültürlerin, birbirinden farklı dönemlerde tanıştığı çikolatanın yolu hiç şaşmadan birleşir aşk kavramıyla. Farklı diller konuşan, farklı değerleri olan tüm insanların hemfikir olduğu ortak bir nokta vardır bu serüvende. O da çikolata ve aşk kavramlarının birbirlerine ne kadar çok yakıştığı. Aşık olmanın ve çikolata yemenin insanda birbirine benzer duygular uyandırdığı bilimsel olarak da doğrulanıyor. Uzmanlar çikolata yemenin beyinde tıpkı aşk gibi enerji ve neşe merkezlerini uyardığını belirtiyorlar. Siz de birbirinden leziz Nestlé ürünleri ile Sevgililer Günü’nü tatlı dakikalara dönüştürebilir ve sevgilinize bu özel günde çikolata hediye ederek mutluluğunuzu ikiye katlayabilirsiniz.

Çikolata ile aşk arasındaki 5 benzerlik

• Aşık olduğumuzda beynimiz feniletiamin üretir. Çikolatanın da içinde yer alan Feniletiamin bizi mutlu eder
• İkisini de doyum olmaz
• İkisi de sahipken mutluluk verir, bitince özlenir
• İkisi de kalbe iyi gelir
• Aşk biter izi kalır. Çikolata da eridiğinde ellerde dudaklar ve hepsinden güzeli damakta iz bırakır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT