Aşkını İtiraf Edene Vatan´dan Yüzde 20 İndirim

Alışveriş Alışveriş Aşkını İtiraf Edene Vatan´dan Yüzde 20 İndirim

Tarihler: 14 Şubat 2011 Pazartesi ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Vatan Computer

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2011 ~ Şub 14, 2011

Türkiye’deki 34 mağazası ile yerli ve yabancı binlerce markayı kaliteli hizmet, uygun fiyatlar ve 10.000’den fazla ile ürün çeşidi ile müşterilerine sunan Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi Vatan Bilgisayar, 12 Şubat, 13 Şubat ve 14 Şubat Sevgililer Günü’nde geçerli olacak bir kampanya ile tüm ürünlerde WorldCard’a özel 5 taksitte yüzde 20 indirim imkânı sunuyor.

Vatan Bilgisayar’ın ilan-ı aşk ettiren Sevgililer Günü kampanyasından yararlanmak için mağazalardaki kasalarda yer alan defterlere aşkınızı itiraf etmeniz yeterli! İsterseniz, Vatan Bilgisayar Çağrı Merkezi’ni arayarak ses kaydı bırakabilir ya da www.vatanbilgisayar.com internet sitesi üzerinden yapacağınız alışverişlerinizde aşkınızı doya doya itiraf edebilirsiniz.

12 -13-14 Şubat 2011 tarihlerinde geçerli olacak kampanya ile sevdiklerinize alabileceğiniz müthiş hediyeler arasında, romantik anlarınızı ölümsüzleştirecek bir fotoğraf makinesi veya en güzel aşk şarkılarını birlikte dinleyebileceğiniz bir MP3 çalar olabilir. Sevgilinizin işlerini kolaylaştıracak çok şık bir notebook ya da romantik filmleri birlikte izleyebileceğiniz dev ekran bir LCD de diğer alternatifler arasında yerini alabilir!

Şehir, ilçe, semt fark etmeden, Türkiye genelindeki tüm Vatan mağazalarında geçerli olacak bol itiraflı Sevgililer Günü kampanyasında, istediğiniz marka notebook, bilgisayar, cep telefonu, televizyon ve görüntü sistemleri, ses sistemleri, fotoğraf makineleri ve küçük ev aletlerine kadar 10.000’den fazla ürün çeşidinde en uygun fiyatlarla sahip olacaksınız.

Sınırları ortadan kaldıran, 7’den 70’e aşkını itiraf ettiren yüzde 20 indirim kampanyası, Türkiye’nin dört bir yanındaki tüm Vatan Hiperstore’larda, Vatan Notebook mağazalarında, 0212 444 56 56 no’lu Vatan Çağrı Merkezi’nde ve teknoloji dünyasının bir numaralı sanal alışveriş merkezi www.vatanbilgisayar.com adresinde geçerli olacak.

Türkiye’nin 34 ayrı noktasında yer alan, Vatan Bilgisayar ve Vatan Notebook mağazalarının adreslerine www.vatanbilgisayar.com internet sitesinden ve 0212 444 56 56 no’lu çağrı merkezinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT