Aşkınız Hem Kalpleri, Hem Ayaklarınızı Isıtacak

Alışveriş Alışveriş Aşkınız Hem Kalpleri, Hem Ayaklarınızı Isıtacak

Tarihler: 23 Eylül 2011 Cuma ~ 23 Ekim 2011 Pazar

Firma: Twigy

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 23, 2011 ~ Eki 23, 2011

Twigy yine bir ilke imza attı ve sezonun en romantik ürününü gelin ve damatlar için hazırladı. Yeni evli çiftelere, evlilik yıldönümünü kutlayan çiftlere özel olarak seçilebilecek terlikler, sonbahar ve kış ayları boyunca ayakları sıcak tutacak.

Terlik modasının öncü markalarından Twigy, evli ve yeni evli çiftleri, gelin-damat figürünün uygulandığı ev terliği ile gülümsetiyor. Bir teki gelinlik, diğer teki damatlık giyen iki karakter, aynı zamanda evli çiftler için favori bir hediye alternatifi oluşturuyor.

Sonbahar ve kış ayları boyunca ayakları sıcak tutmak için en iyi alternatif olan puf terliğin, takım elbisesi, papyonu ve şapkası ile tam bir beyefendi olan damat karakterine; gelinliği, eldivenleri, çiçeği ve duvağıyla gelin eşlik ediyor.

Twigy’nin bu özel ürünü, çiftlerin aşklarını günün her anı ifade edebileceği bir ürün olmasının yanı sıra; gençler arasında yeni evli çiftlere jest yapabilecekleri çok şık bir tasarım.

Tüm ürünler Twigy mağazaları, Boyner, Ayakkabı Dünyası ve www.zizigo.com’dan alınabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT