Aşkınıza 1 Euro’ya Dünyaları Verin!

Alışveriş Alışveriş Aşkınıza 1 Euro’ya Dünyaları Verin!

Tarihler: 29 Ocak 2010 Cuma ~ 14 Şubat 2010 Pazar

Firma: Türk Hava Yolları

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 29, 2010 ~ Şub 14, 2010

Türk Hava Yolları 9-14 Şubat tarihlerinde yapacağınız tüm yurtdışı seyahatlerinde sevdiğinizi sizinle birlikte 1 Euro’ya uçuruyor.

Aşkınıza 1 Euro’ya dünyaları verin!

Sevgililer Günü haftası, sevdiğinizle birlikte uzun zamandır hayallerini kurduğunuz o romantik yolculuğa çıkmak için en uygun zaman. Aşkınızın sponsoru Türk Hava Yolları, 9-14 Şubat tarihleri arasında yapacağınız tüm İstanbul çıkışlı yurtdışı seyahatlerinizde sevdiğinizi sizinle birlikte sadece 1 Euro’ya uçuruyor.

Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiyi www.thy.com adresinden, THY Satış Ofislerinden ve 4440849 numaralı THY Rezervasyon telefonundan alabilirsiniz.

Kampanya Notları:
Ücretler gidiş dönüş seyahatler için geçerlidir. Kampanya dahilinde iki yolcudan biri bilet ücretinin tamamını, diğeri ise 1 Euro öder. Vergi ve harçlar ücrete dahil değildir. Bilet fiyatı, biletin alındığı gün açıklanmış olan TCMB döviz kuru üzerinden TL değerine çevrilir. Bilet rezervasyonundan sonra 24 saat içerisinde biletleme yapılmalıdır. Kampanyanın geçerli olması için gidiş ve dönüş yolculuklarının beraber yapılması gerekmektedir. Seyahat başlangıçları 09-14 Şubat 2010 tarihleri arasında olmalıdır. Kampanya Code-share uçuşlarda geçerli değildir. En fazla kalış süresi 8 gündür. Başka indirimlerle birleştirilemez.

Ankara ve İzmir çıkışlı uçuşlara 50 Euro, diğer tüm Türkiye ve Ercan Havalimanı çıkışlı uçuşlara ise 80 Euro ilave edilecektir.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT