Aşkınızı ve Cildinizi Florame ile Yenileyin

Alışveriş Alışveriş Aşkınızı ve Cildinizi Florame ile Yenileyin

Tarihler: 24 Ocak 2011 Pazartesi ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Florame

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 24, 2011 ~ Şub 14, 2011
Florame 20 yıllık geçmişi ile sertifikalı organik kozmetik ürünlere sahip ve Avrupa’ da çok iyi bilinen bir Fransız markası.. Cildinize gerçekten iyi gelecek olan Florame ‘ ın sahip olduğu sertifikalar, ürünlerin doğal içeriklerini onaylayarak organik tarım yoluyla elde edildiğini ve insan sağlığına, çevreye zararlı maddeler içermediğini garanti ediyor. Ürünlerin ambalajları da geri dönüşüme uygun ve çevre dostu.

Hem kendiniz hem de sevgiliniz için mükemmel ürünler bulabileceğiniz Florame, sevgililer günü hediyeleri arasından büyük bir farkla sıyrılıyor. Çünkü cildimiz en büyük organımız, hatta en değerli kıyafetimiz ve cildimize sürdüğümüz her şey bize yarar ya da zarar olarak etki ediyor. Florame ile bu etkiyi sürekli yarara dönüştürmek elinizde! Üstelik Florame sadece kadınları şımartmıyor, erkeklere özel ürünleri ile beylere de organik kozmetik mucizesini sunuyor.

Organik kozmetik ürünleri ve çevreye duyduğu saygı ile sizin ve sevdiklerinizin gerçek dostu olmaya aday olan Florame ürünleri, yenilenmek için en güzel hediye..

www.organikkozmetikkullaniyorum.com . Bu web sitesinden Florame Türkiye’ye ulaşarak ürünler hakkında detaylı bilgi alabilir ve ürün siparişi verebilirsiniz.

Sevgililer Gününe Özel Seçtiğimiz Florame Ürünler

Organik cilt bakım yağları

Florame organik yağları hem cildinizin bakımı için hem de masaj yağı olarak kullanabilirsiniz. Her iki amaç da size keyif ve dinginlik kazandıracaktır. Bitkilerden gelen doğal saflığı cilt bakımında etkin olarak kullanabilir ya da sabit yağları esansiyel yağlarla karıştırarak masaj yoluyla kullanabilirsiniz. Organik bakım yağı seçenekleri ; Tatlı badem, Argan, Hodan, Aynisafa, Meryempelsengi, Jojoba, Macadamia Fındığı, Binbirdelik Otu, Fındık, Kayısı Çekirdeği, Çuha Çiçeği, Üzüm Çekirdeki, Kuşburnu, Susam. ( 38 TL )

Bunun dışında bayanlara özel sevgililer günü Florame önerilerimiz ; Temizleme sütü 150ml-fiyat 65,00TL , Nemlendirici krem 30ml fiyat-82,00TL , Hassas göz çevresi kremi 15ml-fiyat 85,00TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT