Aşkınızın Saçlarını Koruma Altına Alın!

Alışveriş Alışveriş Aşkınızın Saçlarını Koruma Altına Alın!

Tarihler: 01 Şubat 2011 Salı ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Genos

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 1, 2011 ~ Şub 14, 2011

Saçlarının sağlıksız göründüğünden ve sürekli döküldüğünden şikayetçi bir sevgiliniz varsa, 14 Şubat için onu çok mutlu edecek bir hediye seçebilirsiniz.

Saç sorunlarına karşı geliştirilen yeni formüllü GENOS, sahip olduğu doğal içeriği sayesinde saçı kökten uca besleyip güçlendirirken, dökülmelerin de önüne geçerek, yeni saç oluşumunu destekliyor. Üstelik GENOS saç bakım seti, daha ilk kullanımdan itibaren gözle görülür sonuçlar vermeye başlıyor.

Saç bakım uzmanı GENOS, yıpranma, dökülme, kırılma, matlaşma ve kepek gibi saç sorunlarına karşı yeni formüllü doğal bakım ürünleri geliştirdi. Eğer sizin de sevgiliniz saçlarına değer veriyorsa, GENOS bakım seti, 14 Şubat’ta aşkınız için özel bir hediye alternatifi olabilir.

Doğal bir ürün olan yeni formüllü GENOS bakım seti; şampuan, tentür ve tonikten oluşuyor. GENOS Şampuan, içeriğindeki ısırgan, biberiye, buğday, defne, çay ağacı, jojoba, sarımsak ve kekik yağı gibi doğal bitki özleri sayesinde, saçlara zarar vermeden kökten uca besleyerek temizlerken, dökülmelerin de önüne geçerek saç artışını destekliyor.

GENOS Şampuanla birlikte ücretsiz olarak sunulan mezoterapi etkili GENOS Tentür ise, yıkama işleminden 10 dakika önce kuru saça masaj yaparak uygulanıyor. Hücresel düzeyde etki eden GENOS Tentür, saç derisini ve saç köklerini beslerken, derideki ölü hücrelerin ve toksinlerin atılarak kan dolaşımının düzenlenmesini sağlıyor.

GENOS bakım setinde yer alan tonik ise çevresel etkenlerden dolayı yıpranıp zayıflayan saçları dökülmelere karşı koruyor.

14 Şubat’a sayılı günler kala, henüz onu mutlu edecek bir hediye almadıysanız, www.genos.com.tr adresine göz atmayı ihmal etmeyin. İlk kullanımdan itibaren etkisi görülen GENOS şampuan ve tentür 89 TL, saçları koruma altına alan GENOS tonik ise 139 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT