Aşkınızla Sevgililer Günü randevunuz Astoria’da

Alışveriş Alışveriş Aşkınızla Sevgililer Günü randevunuz Astoria’da

Tarihler: 09 Şubat 2009 Pazartesi ~ 15 Şubat 2009 Pazar

Firma: Astoria Alışveriş Merkezi

Adres: Astoria Alışveriş Merkezi, Esentepe Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2009 ~ Şub 15, 2009
Esentepe’de yer alan Astoria Alışveriş Merkezi çiftlere 2 gün boyunca sürecek dopdolu bir Sevgililer Günü programı hazırlandı…
Aşkınızla Sevgililer Günü randevunuz Astoria’da
Astoria Alışveriş Merkezi, 14 Şubat’ta sevgililere unutulmaz bir Sevgililer Günü yaşama imkanı sunuyor. 14 Şubat Sevgililer Günü’nü Astoria’da geçiren çiftler hem birbirinden güzel hediyeler kazanma şansını yakalayacak hem de düzenlenen etkinliklerle romantik anlar yaşayacaklar.

14 ve 15 Şubat’ta “Astoria Aşk Çemberi” sevgililer için dönecek
12-13-14 ve 15 Şubat tarihlerinde, gün içinde toplam 100 TL alışveriş yapanlar Astoria’dan birbirinden değerli hediyeler kazanma şansına sahip olacaklar. 14 ve 15 Şubat’ta sevgililer için dönecek olan “Astoria Aşk Çemberi”, Walldorf Setur’dan Rixos Premium’da 1 çifte uçakla ulaşım dahil hafta sonu tatili, Astoria Cinebonus Sinemaları’nda çift kişilik sinema biletleri, cep telefonları, diz üstü bilgisayarlar, iPhone, Astoria’nın lüks restaurantlarında çift kişilik yemek ve çeşitli sürpriz hediyeler kazandıracak. Ayrıca Astoria Alışveriş Merkezi 14 ve 15 Şubat’ta, tüm gün sürecek keman, gitar ve akordeondan oluşan “Trio” dinletileri ve “Saksafon” melodileri ile tüm sevgililere rüya gibi bir hafta sonu yaşatacak.

Astrolog Filiz Özkol sevgililerin burç uyumlarını yorumlayacak
Astoria’nın Sevgililer Günü sürprizleri bununla sınırlı kalmayacak. Astrolog Filiz Özkol, Sevgililer Günü’nde burçların aşk hayatına etkilerini merak edenlerin sorularını yanıtlamak üzere 14 Şubat’ta 14:00-18:00 saatleri arasında Astoria’da olacak.

Aşk Menüsü
Astoria’nın Türk ve dünya mutfaklarından eşsiz örnekler sunan restaurantları, 14 Şubat “Sevgililer Günü” için hazırlanan özel menüleriyle sevgililere unutulmaz lezzetler tattıracak. Sevgililer Günü’nde gece saat 01:00’e kadar açık olacak olan restaurantlar hazırladıkları özel programlarıyla çiftleri romantik bir ambiyansta ağırlayacak.

Astoria 14 Şubat’ta 1 şanslı ziyaretçisini havalara uçuracak
Astoria Alışveriş Merkezi’nin 1. kuruluş yılı kutlamaları çerçevesinde düzenlediği uçak kampanyasının talihlisi ise, yine 14 Şubat Sevgililer Günü’nde belli olacak. Angelina Jolie, Brad Pitt gibi ünlülerin de tercihi olan, 4 kişilik CIRRUS SR20 tip özel uçak hediye kampanyasının talihlisi 14 Şubat 2009 tarihinde, saat 14:00’te, noter ve Milli Piyango yetkilileri huzurunda gerçekleşecek çekilişle belli olacak. Heyecanlı bekleyiş, talihli Astoria ziyaretçisinin adının belirlenmesiyle sona erecek. Kampanyaya katılan tüm Astoria ziyaretçileri saat 14:00’teki çekiliş heyecanını yaşamak için Astoria’ya davetli…


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT