Astoria Alışveriş Merkezi’nden 100 TL alışverişe Türkiye’nin en şık sinemasında sinema bileti hediye...

Alışveriş Alışveriş Astoria Alışveriş Merkezi’nden 100 TL alışverişe Türkiye’nin en şık sinemasında sinema bileti hediye...

Tarihler: 04 Haziran 2009 Perşembe ~ 31 Temmuz 2009 Cuma

Firma: Astoria Alışveriş Merkezi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 4, 2009 ~ Tem 31, 2009
Astoria Alışveriş Merkezi’nden 100 TL alışverişe Türkiye’nin en şık sinemasında sinema bileti hediye...
Astoria Alışveriş Merkezi, 100 TL ve üzeri alışverişlerde ziyaretçilerine Türkiye’nin en şık sineması Astoria Cinebonus’ta butik konseptle gerçek sinema keyfi sunuyor.

1 Haziran-31 Temmuz 2009 tarihleri arasında Astoria Alışveriş Merkezi’nde yer alan mağaza, cafe ve restaurantlardan aynı gün içinde toplam 100 TL ve üzeri alışveriş yapanlar Türkiye’nin en şık sineması Astoria Cinebonus’ta geçerli olan 1 adet sinema bileti kazanıyor.

Astoria Alışveriş Merkezi’nin 2. katında yer alan, en son teknolojiyle donatılmış 1000 kişi oturma kapasiteli, tümü localı 10 salondan oluşan ve Real D teknolojisine sahip Astoria Cinebonus Sinemaları, alışveriş severlere gerçek sinema keyfi yaşatıyor. Hediye edilen biletler, alışveriş tarihinden itibaren 1 hafta içinde istenen film ve seanslar için kullanılabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT