Ata Demirer ile Oyun Oynamak İsteyen BiRi’leri Aranıyor

Alışveriş Alışveriş Ata Demirer ile Oyun Oynamak İsteyen BiRi’leri Aranıyor

Tarihler: 08 Eylül 2009 Salı ~ 08 Ekim 2009 Perşembe

Firma: www.biriartikatlasin.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 8, 2009 ~ Eki 8, 2009
Ata Demirer ile Oyun Oynamak İsteyen BiRi’leri Aranıyor

‘‘İletişimin alternatifi’’ BiRi’nin yeni oyunu “biriartikatlasin” ile bu ay itibariyle oyun severler Ata Demirer ile uzun eşek oynayabilecek.

BiRi, 2 ayda 1 milyondan fazla kez oynanan efsane oyun biribenikurtarsin.com’dan sonra yeni oyunu biriartikatlasin.com’u oyun tutkunlarıyla buluşturuyor.

Koç.net, 2 ay gibi kısa bir sürede 1 milyondan fazla oynanan “BiRi Beni Kurtarsın” adlı oyunundan sonra, yeni oyunu “BiRi Artık Atlasın”ı oyun tutkunlarıyla buluşturuyor. BiRi markasının yeni yüzü Ata Demirer’in çok farklı bir şekilde hayranları ve oyunseverler ile buluştuğu oyunda birbirinden eğlenceli karakterlerle yarışmak için www.biriartikatlasin.com’a tıklamak yeterli.

Çocukluğumuzda hepimizin en az bir kez oynadığı uzun eşek oyununun sanal dünyaya taşındığı biriartikatlasin.com’da , Ata Demirer dışında balon gibi şişko “Lüplüp”, karizmatik “Hokkabaz”, çok hareketli “Düşeş”, sempatik “Pilli”, sinirli “Cabbar”, punk “Keke” ve babacan “Şef” adlı karakterler de bulunuyor. Sekiz turdan oluşan oyunda oyuncular, kendi kurdukları 5 kişilik takımlarıyla atlayıcı takımı oluşturuyorlar. Ata Demirer’in takımını da yenen oyuncu, onu kendi takımına ekleyebiliyor.

Ata ve diğer eğlenceli karakterler ile oynanabilen yeni oyunda mini dizüstü bilgisayar, iPod Touch ve ücretsiz BiRi ADSL abonelikleri kazanabilirsiniz. Ayrıca Ata Demirer’in ilk kez bu oyunda giyeceği ve esprili BiRi tişörtlerine de yine ücretsiz olarak ilk siz sahip olabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT