Atalar Bu Sezon Kadın Hatlarını Yeniden Tanımlıyor

Alışveriş Alışveriş Atalar Bu Sezon Kadın Hatlarını Yeniden Tanımlıyor

Tarihler: 22 Eylül 2008 Pazartesi ~ 26 Eylül 2008 Cuma

Firma: Atalar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 22, 2008 ~ Eyl 26, 2008

ATALAR BU SEZON KADIN HATLARINI YENİDEN TANIMLIYOR!

Modern Türk kadınına modadaki son trendleri sunan Atalar, geçmişle günümüzü buluşturuyor. Atalar, 2008/2009 Sonbahar - Kış Koleksiyonu ile 50’lerden 60’lara kadar olan dönemin vintage etkilerini yansıtıyor. Metropolün karmaşasına direnen çağdaş Atalar Kadını, sonbaharın romantizmi ve renklerin sıcaklığı ile cazibeli ve bir o kadar feminen bir görüntüye bürünüyor…

Sonbahar-Kış 2008/09 moda sezonu, Audrey Hepburn, Grace Kelly modellerinden etkilenip dar elbiseler ile belden vücuda oturan siluetleri oluşturan nostalji akımı, yaşadığımız devrin hâkimiyetine karşı çıkıyor. Ve bu değişimi günümüze tasarlayan Atalar, kadının duygu dünyasındaki evrensel değişimi de, adeta bir zamana yolculuk gibi gözler önüne seriyor…

Kullandığı renkleriyle de güçlü bir sezona hazırlanan Atalar, parlak rengin hakim olduğu bu sezonda ayrıca bolca siyah, antrasit ve kamel tonlarıyla şehirli çalışan kadınlara hitap ediyor. Yıkanmış gibi görünen hardal renkleri, zümrüt yeşili, kırmızı, kiraz, mor ve pembe tonları sezonu kaplıyor.

Atalar Yönetim Kurulu Başkan Vekili Feyzi Atabek, “Çalışan kadınlarımız için sofistike, şık ve aktif bir koleksiyon hazırladık.
2008 - 2009 sonbahar kış koleksiyonumuzda güçlü kesim teknikleri ile minimal silüetleri öne çıkartarak yakalar, omuzlar ve kalçaları yeniden tanımladık. Trende yön verici yakaları, dikiş detaylarını öne çıkardık. Tatil günlerinde rahatlığı ve şıklığı arayan kadınlarımız için ise, koleksiyonumuzu zengin renk paleti ile çeşitlendirirken, el işçiliğine ağırlık vererek farklı kumaş kullanımlarına dikkat ettik. Sonbaharın romantik havasında “Atalar” ın, şehirli çalışan kadının vazgeçilmezi olacağına inanıyoruz” açıklamasında bulundu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT