Atalar'da İçinizi Isıtacak Kış Alışverişi

Alışveriş Alışveriş Atalar'da İçinizi Isıtacak Kış Alışverişi

Tarihler: 21 Kasım 2011 Pazartesi ~ 21 Ocak 2012 Cumartesi

Firma: Atalar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 21, 2011 ~ Oca 21, 2012

ATALAR, 2011/2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nda, klasik detayların modern çizgilerle kullanıldığı içinizi ısıtacak mont ve kaban modelleri sizleri bekliyor…

ATALAR 2011/2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nda modern bir duruş ön plana çıkarken, yepyeni kesimleriyle farklı formlarda tasarlanan mont ve kabanlar, Klasik, Avangard ve Minimal etkiler taşıyor. ATALAR kadını, sezonda şık ve rahat tasarımları bir arada kombinleyerek, “Şehirli” temasından ilham alan koleksiyonun modernize edilmiş detaylarının altını çiziyor.

ATALAR 2011/2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu, şık tasarımları trendlerle bir araya getiren gündüz ve gece için tasarlanan, saks, bej, kahve ve siyah renklerde mont ve kabanlarıyla, kış günlerinin vazgeçilmez parçaları arasında yer alıyor. Kürk detaylı yakalar, ekoseler, belden kemerli kaban ve mont modelleri genç ve kendini genç hisseden kadınlar için soğuk kış günlerinde sıcak alternatifler sunuyor.

ATALAR 2011/2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu’na dair…

ATALAR’da, midi boy etekler sezonun en çok tercih edilecek parçalarının başında geliyor. Pantolonlarda ise skinny, pilili ve şalvar tarzı modeller geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Ceket tutkunlarını da unutmayan ATALAR, aksesuar ve cep detaylarıyla hareketlendirdiği modelleriyle hem spor hem de şık bir görünüm yaratıyor. ATALAR Koleksiyonları’nın vazgeçilmezi olarak nitelendirilebilecek elbiseler, yine hafta sonu ve iş günleri için özel alternatifler sunmaya devam ediyor. Ara beden şıklığı da unutmayan ATALAR, 2011/2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nda pantolon, etek, palto, takım ve elbise modellerinde trendleri ön plana çıkartan tasarımlarıyla, farklı bedenlerdeki kadınlara kendini özel hissettirmeye devam ediyor.

Davetler için şık gece kıyafetlerinin ve kokteyl elbiselerinin de yer aldığı ATALAR 2011/2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nda stil sahibi kadınların gardıroplarını tamamlayan parçalar, kış akşamlarını ısıtıyor.

www.atalargiyim.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT