Atasay Myras ile Işık Ülkesine Yolculuk

Alışveriş Alışveriş Atasay Myras ile Işık Ülkesine Yolculuk

Tarihler: 02 Ocak 2012 Pazartesi ~ 02 Mart 2012 Cuma

Firma: Atasay

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 2, 2012 ~ Mar 2, 2012

Antik Lykia’nın büyülü atmosferi Myras’ ın yeni koleksiyonunda hayat buldu

Tarihin derinliklerinden sızan ışık, Antik Çağ’ın en gizemli uygarlıklarından Lykia’yı aydınlattı. Anadolu’nun tarih, kültür hazineleri, uygarlıkları ve öykülerinden ilham alarak hazırlanan MYRAS’ın son esin kaynağı, “Işığın İnsanları”nın ülkesi Lykia oldu.

Dünya üzerinde yaşamış en onurlu ve en özgür insanların “Işığın İnsanları”nın ülkesi Lykia... Güneşin hayat verdiği toprakları, turkuvaz mavisi denizi, zümrüt yeşili doğası, kayalara oyulmuş kral mezarları, gizemli anıtları ve unutulmaz efsaneleri ile göz kamaştıran bir coğrafyanın büyülü yansımalarını günümüze taşıyan Lykia, Atasay Myras’ın 2012 koleksiyonunun ilham kaynağı oldu.

Atasay Myras’ın “Işık Ülkesine Yolculuk” koleksiyonun en gözde tasarımları olan Homeros'un anlattığı, Pegasos efsanesinden esinlenilen kolye ve Letoon antik kentinde bulunan İonik sütun başlığından esinlenilen küpe, stil sahibi kadınların vazgeçilmezi olacak.

Moda Tasarımcısı Özlem Süer danışmanlığında, Özgül Sokullu koordinatörlüğünde ve Arkeolog Editör Nezih Başgelen danışmanlığında hazırlanan değerli taşların süslediği Atasay Myras’ın “Işık Ülkesine Yolculuk Koleksiyonu, kendini farklılaştırmak isteyen kadınlara; birbirinden eşsiz, küpe, bilezik, yüzük ve gerdanlıklar kültürel moda keyfi yaşatacak.

Büyülü topraklardan ilham alınarak hayat bulan Atasay Myras’ın “Işık Ülkesine Yolculuk Koleksiyonu ile buluşmak için Türkiye’nin 120 noktasındaki Atasay mağazalarından birine uğramanız yeterli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT