Avea`lılar Dünya Kupası Coşkusunu Enova Teknolojisiyle Yaşıyor

Alışveriş Alışveriş Avea`lılar Dünya Kupası Coşkusunu Enova Teknolojisiyle Yaşıyor

Tarihler: 10 Temmuz 2006 Pazartesi ~ 15 Temmuz 2006 Cumartesi

Firma: Avea

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 10, 2006 ~ Tem 15, 2006
Avea’lılar Dünya Kupası coşkusunu enova: teknolojisiyle yaşıyor
Türkiye’nin e-iş uzmanı enova: tarafından oluşturulan yüksek teknoloji platformu, Avea’lıların Dünya Kupası coşkusunu doya doya yaşamasını sağlıyor.
enova:’nın oluşturduğu sistemle Dünya Kupası’na ilişkin en güncel bilgiler ve maç sonuçları abonelerin cep telefonlarına SMS ve MMS olarak anında ulaşıyor.

Ülkemizin e-iş teknolojileri uzmanı enova: tarafından oluşturulan yüksek teknolojiyle, Avea aboneleri Dünya Kupası’ndaki tüm gelişmelerden anında haberdar ediliyor. Dileyen aboneler her maçtan sonra da MMS mesajları ile maç hakkında bilgilere ulaşma imkanına sahip oluyorlar. Abonelerin kolaylıkla kayıt olabildikleri servisin uygulaması enova: tarafından sağlanıyor. En yeni iletişim teknolojileri kullanılarak hazırlanan servis, yine enova: uzmanlarının gözetiminde yürütülüyor. Böylece futbolseverler Avea’nın bu özel servisi sayesinde kupadaki çeyrek final, yarı final ve final heyecanını yakıdan takip etme fırsatı buluyorlar.

Altyapısı enova: tarafından hazırlanan servis, 9 Temmuz’a kadar devam edecek Dünya Kupası boyunca futbol meraklılarını nerede olurlarsa olsunlar kupadan haberdar ediyor. Çok sayıda kullanıcıyı destekleyen sistem, enova: mühendisleri tarafından esnek bir yapıda oluşturuldu. Servisten yararlananlar aynı zamanda takımların marşları ve görsellerini de son derece hızlı bir şekilde cep telefonlarına indirebiliyorlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT