AvivaSA’dan Yepyeni Bir İşsizlik Sigortası

Alışveriş Alışveriş AvivaSA’dan Yepyeni Bir İşsizlik Sigortası

Tarihler: 16 Haziran 2010 Çarşamba ~ 16 Temmuz 2010 Cuma

Firma: AvivaSA

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 16, 2010 ~ Tem 16, 2010

AvivaSA’dan Yepyeni Bir İşsizlik Sigortası

Bireysel emeklilik sektörünün önde gelen şirketlerinden AvivaSA, katılımcısının bireysel emeklilik katkı payını istem dışı işsizlik, geçici iş göremezlik veya hastanede yatış gibi durumlara karşı 6 ay süreyle koruyan yeni bir ürün sunuyor: “BES’i Koruyan Hayat Sigortası”

“BES’i Koruyan Hayat Sigortası”; bugünden tasarruf etmeye başlayan katılımcıların bireysel emeklilik planları için yaptıkları düzenli ödemeleri, istenmeyen durumlar karşısında koruyarak mali kayıpların engellenmesini amaçlıyor. AvivaSA, böyle bir durumda BES katkı payını, katılımcısının yerine 6 ay süreyle ödüyor.

Böylece katılımcılar, işsiz kalmaktan korkmadan emeklilikleri için biriktirmeye devam edebiliyor. Vefat durumunda ise ödenecek tazminat ile yakınların korunması hedefleniyor. İşsizlik teminatını içererek BES’i tamamlayan ve her yıl yenilenen bir hayat sigortası şeklinde tasarlanan yeni ürün, meslek profesyonellerinden ev hanımları ve öğrencilere geniş bir kesime hitap ediyor. BES’i Koruyan Hayat Sigortası’nda, vefat teminatı 15 bin TL, işsizlik teminatı ise kişilerin BES sözleşmesine ödediği aylık katkı payına eşit olarak belirleniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT