Avrupa’nın Sağlık ve Lezzet Dolu İçeceği Firefly Türkiye’ye Geliyor!..

Alışveriş Alışveriş Avrupa’nın Sağlık ve Lezzet Dolu İçeceği Firefly Türkiye’ye Geliyor!..

Tarihler: 21 Mayıs 2007 Pazartesi ~ 23 Mayıs 2007 Çarşamba

Firma: Firefly

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2007 ~ May 23, 2007
Avrupa’nın sağlık ve lezzet dolu içeceği Türkiye’ye geliyor!..

İngiltere’de doğan tadın dünya turundaki şimdiki durağı Türkiye! Sağlık, lezzet kalite aynı şişede olsun diyorsanız Firefly ürünlerinden biri mutlaka sizin için. Üstelik artık içeceğinizin tarzı da var!
Firefly içecekleri bir ilke imza atıyor. Günün her saatinde ve her koşulda tüketilebilecek sağlıklı, lezzetli, kaliteli ve tarz sahibi tek içecek olma özellikleri ile Firefly, farklı ihtiyaçlarınıza cevap veriyor. İhtiyacınız olan serinliği size sunarken sağlığınıza da özen gösteriyor. Tamamen doğal meyveler ve bitkisel özler içeren Firefly içecekleri, ilave şeker veya diğer tatlandırıcı, koruyucu, renk verici maddelerden uzak doğal bir lezzet sunuyor.

Firefly içecekleri, lezzetlerini tamamen doğal meyve sularından ve içerdiği bitkisel özlerden alıyor. Doğal meyve şekeri dışında ilave şeker içermediği için de Firefly ürünleri, diğer şeker ihtiva eden içeceklerden çok daha az kaloriye sahiptir. Firefly ürünleri kesinlikle katkı maddesi, renk verici ve sentetik kafein de içermiyor. Sadece Wake-up ürününde, yeşil çayda ve doğal kola bitkisinde olan doğal kafein bulunuyor.

Firefly, zencefil kökünden yabani portakala, ekinezyadan tarçına, şeftaliden yeşil çaya kadar tüm dünyaca şifası bilinen bitki ve meyveleri İngiliz bitki bilimcilerin danışmanlığında büyük bir ustalıkla bir araya getiriyor. Üstelik farklı içerikteki her ürün sizin farklı ihtiyaçlarınızı düşünüyor. Enerji veren Wake-up, vücudunuzu rahatlatan Chill-out ve vücudu tehditlerinden koruyan Health kick ürünleri ile Firefly size farklı bir dünyanın kapısını aralıyor.

Firefly ürünleri, üç farklı çeşidiyle gün içerisinde ihtiyacınız olabilecek her anda sizinle… Her an ve her durum için bir Firefly, mutlaka vardır…Her birinin içeriği ve fonksiyonu sağlıklı yaşam kalitenize değer katıyor…

Wake-up: Enerji veren, hiçbir katkı maddesi içermeyen tamamen doğal gazsız bir içecektir. Vücudu destekler. Şeftali ile yeşil çayın uyumlu karışım lezzetindedir.
Chill-out: Doğal anti-stres içeceğidir. Stres ve baskı altındaki vücudu limon ve melissa özleriyle rahatlatır. Böğürtlen, elma ve tarçın lezzetlerini bir arada sunar.
Health Kick: Vücudun kendi kendini korumasına yardımcı olur. Akerola meyvesi (doğal C vitamini deposu), ekinezya bitkisi ve portakal karışımı ile sağlığınıza özen gösterir.
Firefly’ın bu çeşitleri Türkiye’nin seçkin cafe, restaurant, pastane, şarküteri, spor ve spa merkezlerinde tüketiciler ile buluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT