Awe Cemre`den Bayram`a Özel İkram

Alışveriş Alışveriş Awe Cemre`den Bayram`a Özel İkram

Tarihler: 01 Aralık 2008 Pazartesi ~ 14 Aralık 2008 Pazar

Firma: Awe Cemre

Telefon: 0216 327 55 22

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 1, 2008 ~ Ara 14, 2008
Awe Cemre`den Bayram`a Özel İkram

Kurban Bayram`ında bir değişiklik yapıp, dostlarınıza ve misafirlerinize Awe Cemre’nin Tarçınlı Bitki Çayını sunarak, bayramda sevdiklerinize sağlık hediye edin.

Yemek sonrasında hazmı kolaylaştırmak ve mide problemlerini en aza indirmek için Awe Cemre Tarçınlı Çayı denemenizi öneriyoruz. Latent Çayı (Tarçınlı Bitki Çayı) Kandaki şeker düzeyini dengeye kavuşturabilen özellikte, doğal bir besin kaynağıdır.

Latent çayı içerisinde, tarçın, kekik, bamya çiçeği ve ekinazeya bitkilerinin karışımı ile hazırlanan bir doğal besin desteğidir. Genel olarak kandaki şeker düzeyini düşürüp düzenleyebilen, bağışıklık, sindirim sistemi ve organizmayı güçlendirip dengeye kavuşturabilen özellikleri ile yardımcı olur. Mide ve bağırsak gazları ve spazmlarına karşı faydalı olabilmektedir. Hafif doku ve damar büzücü özelliği nedeniyle diyareyi kesici ve peklik verici özellikleri belirtilmektedir. Yemek sonrası sindirimi kolaylaştıran özellikleri ile iç sistemin çalışmasında, mide bulantılarında ve kusma refleksinin bastırılmasında, sinir sisteminin yatıştırılmasında yardımcıdır. Kan dolaşımını geliştirip hızlandırabilir.

Sağlığınız için Awe Cemre’nin bitki çaylarını tercih edin…

Bayramlarda beslenme alışkanlıklarında değişiklikler meydana geldiği için normal yeme düzeninde farklılıklar oluşmaktadır. Bayramda aşırı yemek yemek, şeker, çikolata, ağır hamur işleri ve diğer tatlıları aşırı tüketmek mide ve barsak sisteminde çeşitli rahatsızlıklara ve kilo alımına yol açmaktadır. Awe Cemre’nin bitki çayları tam da bu noktada oldukça faydalı bir alternatif sunuyor.

Bitki çayı kullanım tavsiyesi:Bir tatlı kaşığı çay bir fincan sıcak suya ilave edilip, 5-10 dakika demlendikten sonra süzülerek içilir .

Türkiye’nin zengin bitkilerinden olabildiğince faydalanan Awe Cemre tüketiciyi de bilinçlendirmeye devam ediyor. Awe Cemre Tarçınlı Karışık Bitki Çayı’nın fiyatı 16 YTL olarak satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT